Featured

Παρουσία Πατούλη και πλήθους κόσμου η εκδήλωση του Παντελή Ξυριδάκη για τον δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Ενώνουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του Δήμου χωρίς ταμπέλες και αποκλεισμούς, ανανεωμένοι με νέες και νέους υποψήφιους. Ζητάμε τη στήριξή σας για πλειοψηφία από την πρώτη Κυριακή για να παραμείνει ο Δήμος ισχυρός και αποτελεσματικός».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων στη επίσημη πρώτη του συνδυασμού του, ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης.

Ο κ. Ξυριδάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην συμπόρευση με την παράταξη του Παντελή Χαροκόπου, που του δίνει ιδιαίτερη δυναμική εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο δήμαρχος Φιλόθεης – Ψυχικού δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο έργο που εχει επιτελέσει η δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα, αλλά και στο Πρόγραμμα του συνδυασμού του για την επόμενη δημαρχιακή θητεία.

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία Πολιτών», ενώ τον δήμαρχο τίμησε με την παρουσία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το «παρών» στην εκδήλωση του Παντελή Ξυριδάκη έδωσαν πλήθος γαλάζιων στελεχών, πρόσωπα της Αυτοδιοίκησης, αλλά κυρίως πολλοί δημότες Φιλοθέης-Ψυχικού, γεμίζοντας την αίθουσα του κινηματογράφου ΑΒΑΝΑ μεταξύ των οποίων οι: Η Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατία και υποψήφια βουλευτής Β΄ Περιφέρειας Βόρειου Τομέα με τη Ν.Δ. κα Νίκη Κεραμέως, ο Επίτιμος Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Αθανάσιος Γκιόγκελος, ο Επίτιμος Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ε.Α. κ. Γιάννης Παυλόπουλος , ο Τέως Υπουργός κος Γιάννης Παπαθανασίου και Υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Περιφέρειας Βορείου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας κος Γιάννης Παπαθανασίου, οι τέως Δήμαρχοι Ψυχικού κα Ειρήνη Κατσαρού και Κρίτος Νεόφυτος και ο τέως Δήμαρχος Νέου Ψυχικού κος Παντελής Χαροκόπος, ο Πρόεδρος Ένωσης Δημάρχων και τέως Δήμαρχος Πεύκης κος Παύλος Καμάρας και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βόρειας και Ανατολικής Αθήνας και τέως Δήμαρχος Χαλανδρίου κος Γιώργος Κουράσης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μαργαρίτα Αναγνωστοπούλου , η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Φωτεινή Βρύνα, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κος Νίκος Παχύλας που εκπροσώπησε τον κ. Σγουρό, η Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας- Κόμματος και μέλος των Τομέων Υγείας Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφια Βουλευτής Βόρειου Τομέα με τη Ν.Δ κα Ζωή Ράπτη, ο κος Βασίλης Ξυπολητάς, Υποψήφιος Βουλευτής Βόρειου Τομέα με τη Ν.Δ, η κα Ιωάννα Καλατζάκου, Υποψήφια Βουλευτής Βόρειου Τομέα με τη Ν.Δ, ο κος Σάκης Ιωαννίδης, Υποψήφιος Βουλευτής Β΄Περιφέρειας Βόρειου Τομέα Ν.Δ., η κα Ελένη Δουνδουλάκη τέως Αντιδήμαρχος Ψυχικού, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Βόρειου Τομέα, η κα Έλσα Βεντούρα υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Βόρειου Τομέα, ο κος Ιωάννης Σιδέρης, η κα Σπηλιωτοπούλου Βάσω υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα, Κατσαγκόλης Ιωάννης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα.

Τελευταία άρθρα

Έλυσαν τα… θέματά τους με μία παρτίδα Σκάκι (ΦΩΤΟ)

Στο σκάκι το έριξαν δύο αιρετοί της Βόρειας Ελλάδας! Συγκεκριμένα όπως δημοσίευσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής…

<span class="time_diff_disable">20:02 20-05-2024</span> ago

Ελευθερία Μωραϊτάκη Πικρού: “Με περιβαλλοντική συνείδηση και ευθύνη”

Της Ελευθερίας Μωραϊτάκη Πικρού* Πιστεύω ακράδαντα ότι η ατομική ευθύνη και η υπευθυνότητα δεν είναι…

<span class="time_diff_disable">19:33 20-05-2024</span> ago

Κωνσταντίνος Μαραγκάκης: Προτεραιότητες το πράσινο και η αρωγή στους ευάλωτους

Εφ’όλης της ύλης μίλησε ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης στην «Απογευματινή». Ο κ. Μαραγκάκης…

<span class="time_diff_disable">19:31 20-05-2024</span> ago

Παναγιώτης Μανούρης: Γυρίσαμε σελίδα και δε θέλουμε χατίρια, αλλά όσα δικαιούμαστε

Του Παναγιώτη Μανούρη* Η Νέα Ιωνία είναι ένας από τους πιο μεγάλους δήμους - σε έκταση και…

<span class="time_diff_disable">19:28 20-05-2024</span> ago

Στήριξη των ιατρών από τον Δήμο Ανατολικής Μάνης

Κατεπείγον αίτημα που περιλαμβάνει πρόταση τεσσάρων σημείων, αποφάσισε  να καταθέσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου…

<span class="time_diff_disable">17:58 20-05-2024</span> ago

Σε ποιους στέλνει μήνυμα ο Χάρης Δούκας;

«Στην Ευρώπη των πόλεων και των περιφερειών, την οποία επιθυμούμε, πρέπει να μπορούν να αποφασίζουν…

<span class="time_diff_disable">17:53 20-05-2024</span> ago