Πα. Απρ 19th, 2024

Το όλον ΚΙΝΑΛ στη παρουσίαση των υποψηφίων του Κώστα Σπηλιόπουλου (pic)

Μεγάλη προσέλευση, με το «όλον» τοπικό ΚΙΝΑΛ να δίνει το παρών, είχε η εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Κώστα Σπηλιόπουλου, ο οποίος παρουσίασε τον κορμό των υποψηφίων του στην Ηλεία.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης, έδωσε το παρών πλήθος εμβληματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ τόσο από την Ηλεία όσο και από τους υπόλοιπους νομούς της Δυτικής Ελλάδας.

Ενδεικτική της κατάστασης είναι η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε ο αν. Γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ Αχαϊας Γαβριήλ Χαραζίδης, την οποία συνόδευσε με το εξής μήνυμα:

«Τα θεσμικά όργανα του ΚΙΝ.ΑΛ Δυτικής Ελλάδος παρόντα στην προσπάθεια του Κώστα Σπηλιόπουλου!!»

Εκτός του Γαβριήλ Χαραζίδη, στη φωτογραφία διακρίνονται ο Γραμματέας και ο αναπληρωτής της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ Ηλείας Διονύσης Γιατράς και Βασίλης Μανδαράκης, ο αν. Γραμματέας ΝΕ ΚΙΝΑΛ Αχαϊας Γαβρίλης Χαραζίδης, καθώς και τα μέλη της ΚΠΕ ΚΙΝΑΛ Αγγέλα Τριανταφύλλου και Σταύρος Δανελιάν-Δανιηλίδης.

«Μέρα με τη μέρα δυναμώνουμε κι αυτό είναι εμφανές. Γινόμαστε ακόμα περισσότεροι εμείς που θέλουμε να αλλάξει σελίδα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και να ξεφύγει από το τέλμα.Έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, νέοι και νέες με όραμα και θέληση να προσφέρουν, πολίτες πετυχημένοι επαγγελματικά, άνθρωποι από την καρδιά της κοινωνίας, δυναμώνουν την προσπάθειά μας για αλλαγή, ανατροπή και αναπτυξιακή προοπτική στην Περιφέρεια μας!», δήλωσε μεταξύ άλλων σε δημοσιογράφους, αμέσως μετά την εκδήλωση στον Πύργο ο κ. Σπηλιόπουλος και συνέχισε:

«Η παρουσία όλων αυτών των πολιτών στην εκδήλωσή μας, των στελεχών από το ευρύ πολιτικό φάσμα, αποτυπώνει το εντόνως θετικό κλίμα που επικρατεί για την παράταξή μας. Θα είμαστε οι νικητές των εκλογών!»