Πα. Απρ 19th, 2024

Η δυναμική υποψηφιότητα του Γρηγόρη Λέων: Δεν αντέχω να βλέπω άλλο την Αθήνα να ζει σε μια μόνιμη μιζέρια και παρακμή

Με έναν πρωτότυπο τρόπο ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας Γρηγόρης Λέων. Ο γνωστός ιατροδικαστής που είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον συνδυασμό «Αθήνα ψηλά», έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα του (https://www.grigorisleon.gr/) ένα βίντεο που μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θέλει να ασχοληθεί με τον δήμο Αθηναίων.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, «δεν αντέχω να βλέπω άλλο την πόλη μου, την πιο ιστορική πρωτεύουσα στην Ευρώπη, να ζει σε μια μόνιμη μιζέρια και παρακμή. Βαρέθηκα να ακούω δικαιολογίες και εξηγήσεις για όσα δεν μπορούμε να κάνουμε. Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ελλείψεις πόρων, αρμοδιοτήτων και προσωπικού, αλλά καμία δικαιολογία δε μου φαίνεται αρκετή όταν μιλάμε για τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας».

«Επιλέγω να συμμετέχω σε μια προσπάθεια που ξέρω ότι μπορεί να έχει αποτέλεσμα για την Αθήνα και θα βοηθήσει όλες τις γειτονιές της πόλης να γίνουν λίγο καλύτερες» υπογραμμίζει ο κ. Λέων, τονίζοντας ότι «μπορούμε και πρέπει να δώσουμε ξανά ζωή στην Αθήνα!».

Το βίντεο κυκλοφόρησε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου το είδαν μέσα σε λίγες ημέρες περίπους 18.000 άνθρωποι. Δυναμική αρχή λοιπόν για τον γνωστό ιατροδικαστή που φαίνεται να είναι και μία από τις δυναμικές υποψηφιότητες στον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.