Πε. Απρ 25th, 2024

Με ιδιαίτερη δυναμική ο Γιώργος Κεραμίδας για τον δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων

Με το σύνθημα «Δήμος από την ΑΡΧΗ» και την παρουσία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ξεκίνησε ανεπίσημα τις επαφές του ο συνδυασμός του ιατρού Γιώργου Κεραμίδα για τον δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Κεραμίδας, στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε, ξεδίπλωσε το σχέδιό του για μια περιοχή «όπως της πρέπει». Δεκάδες, μηνύματα και τηλέφωνα πιστοποίησαν την ανάγκη των δημοτών της Τροιζηνίας – Μεθάνων για ουσιαστική αλλαγή στο νέο και στο καλλίτερο.

Η δημοτική παράταξη «Δήμος από την Αρχή» έχει ολοκληρώσει την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το kalpi19.gr, στο δυναμικό του Γιώργου Κεραμίδα έχουν ενταχθεί πρώην δήμαρχοι, εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι και εκλεκτά μέλη της τροιζηνιακής κοινωνίας και των Μεθάνων.

 

Το πρόγραμμα του συνδυασμού, αρκετά καινοτόμο και πρωτοποριακό, εστιάζει στην ευρωπαϊκή πορεία της περιοχής και σε μοναδικά έργα που θα μεταμορφώσουν την περιοχή εκ θεμελίων, διατηρώντας πάντα την πατροπαράδοτη μορφή του.

Το βέβαιο είναι ότι ο Γιώργος Κεραμίδας έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και ο δρόμος μέχρι τις εκλογές είναι μακρύς.