Τρ. Απρ 16th, 2024

Σκληρή επίθεση από τον δήμαρχο Τρικκαίων Δ. Παπαστεργίου: Ο Κρεμμύδας γλείφει εκεί που έφτυνε

Σφοδρή εξαπέλυσε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου εναντίον του έτερου διεκδικητή του δημαρχιακού θώκου Κώστα Κρεμμύδα, με αφορμή τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος στην υποψηφιότητα Κρεμμύδα, εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σε πρόσφατη δήλωσή του ο δήμαρχος Τρικάλων εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αποδοχή του χρίσματος του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Κρεμμύδα, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ στο παρελθόν είχε προβεί σε απαξιωτικές δηλώσεις για την κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ: «Με ξενίζει όμως για τον Κώστα Κρεμμύδα πως όταν έχει κατηγορήσει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ότι φόρτωσε τη χώρα με 100 δις και ατέλειωτα ψέματα, πώς με όλους αυτούς θα πάει να συνεργαστεί.

Και αν είναι τόσο ελεύθερος στην ηθική του προκειμένου να διασφαλίσει προεκλογικά κάποιες ψήφους, απορώ μετεκλογικά τι θα κάνει. Ο λαός λέει πιο λαϊκά ότι ‘γλύφεις εκεί που έφτυνες’, και είναι εντυπωσιακό πώς με ελαφρά τη καρδία προκειμένου να παραμείνουμε μέσα στα πράγματα συμπορευόμαστε με ανθρώπους που τους χαρακτηρίζαμε καταστροφείς της χώρας. 

Υπάρχουν γραμμένες εκφράσεις σε κοινωνικό δίκτυο του Κώστα Κρεμμύδα όπως ‘χαϊβάνια’ και ‘χαζοντάμαρα’, και δεν είναι και μόνο αυτά. Νομίζω ότι οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε δηλώσεις γιατί τα βρίσκουμε όλα μπροστά μας»

Σε συνέχεια της δήλωσής του ο δήμαρχος Τρικκαίων ανέσυρε παλιότερες δημοσιεύσεις του «αντιπάλου» του στο διαδίκτυο, συνιστώντας την επόμενη φορά να είναι προσεκτικός στις δηλώσεις του: