Μία παρουσία υψηλού συμβολισμού επιφύλασσε η επίσημη ανακοίνωση για την πρώτη ομιλία του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Σάκη Ιωαννίδη.
Την πρώτη πολιτική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή, θα προλογίσει ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας και ξάδερφος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστας Καραμανλής ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Κωνσταντίνος Κόλλιας και ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γιώργος Στασινός.
Η παρουσία του Κώστα Καραμανλή σε συνδυασμό με τον χώρο που πραγματοποιείται η ομιλία, ανεβάζουν κατακόρυφα τις προσδοκίες για την πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ και τον εδραιώνουν στον εκλογικό χάρτη του Βόρειου Τομέα της Β’ Αθηνών.
Ικανοποιημένος, τόσο από την πρεμιέρα του νέου μουσικού φεστιβάλ, όσο και από το πρόγραμμα των…
Το έργο αφορά τη βιοκλιματική, λειτουργική, αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση ενός υπαίθριου χώρου 17 στρεμμάτων.
"Πρέπει να επανασχεδιάσουμε τι σημαίνει επιχειρηματικότητα στην Θεσσαλία" δήλωσε ο Περιφερειάρχης.
Την Τρίτη 23 Ιουνίου, η 32η CYCLADES REGATTA 2026 φτάνει στην Ίο, τον δεύτερο προορισμό…
"Πέρασε" κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο Λιβάνιου.
Ο Δήμαρχος Ρόδου, Αλέξανδρος Κολιάδης, υποσχέθηκε να προχωρήσει σε ολική ανάπλαση του τραμπολίνου, σήμα κατατεθέν…