Ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου μιλάει στη συζήτηση και ψηφοφορία επί της προτάσεως της κυβερνητικής πλειοψηφίας για τη συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση NOVARTIS, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
Την εσωκομματική τράπουλα για τα καλά ανακάτεψε η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου στην Αχαϊα, προκαλώντας ουκ ολίγες καραμπόλες.
Για παράδειγμα, η υποψηφιότητα του προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ στη γενέτειρά του, οδηγεί τον Θεόδωρο Παπαθεοδώρου να μετακομίσει από την περιφέρεια που εκλέχθηκε βουλευτής, αφού ο Γιώργος Παπανδρέου εκλέγεται χωρίς σταυρό, ως πρώην πρωθυπουργός.
Σήμερα, Πέμπτη, συναντήθηκε με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, η οποία του πρότεινε τη μετακίνηση στον Νότιο Τομέα της σπασμένης πλέον Β΄Αθηνών και εκείνος την αποδέχθηκε.
Η κ. Γεννηματά, μετά τη συνάντηση, δήλωσε ότι «με την ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία του και με τη συνεπή αγωνιστική στάση του, ο κ. Παπαθεοδώρου θα δυναμώσει το ψηφοδέλτιο και την κοινή προσπάθεια για προοδευτική ανατροπή των πολιτκών συσχετισμών στις προσεχείς εκλογές».
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…