Μάταια φαίνεται ότι «παλεύει» ο Γιώργος Χριστόπουλος στη Ραφήνα να διεκδικήσει την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για τις δημοτικές εκλογές.
Οπως λέγεται στην περιοχή, αφού πρώτα απορρίφθηκε η «αίτησή» του να ενταχθεί στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια, προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής, να πάρει το «γαλάζιο» χρίσμα. Ολα δείχνουν ότι, από την Πειραιώς έχει αποφασιστεί να μη δοθεί επίσημη στήριξη στην περιοχή, λόγω της αποτελεσματικότητας του νυν δημάρχου, Βαγγέλη Μπουρνούς.
Αλλωστε, είναι επιθυμία του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη να μη δοθούν χρίσματα σε άλλον υποψήφιο όπου υπάρχει δήμαρχος με αξιόλογο έργο, ακόμα και αν δεν είναι άνθρωπος του κομματικού «σωλήνα».
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.