Πα. Απρ 19th, 2024

Στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου o δικηγόρος Πάνος Αλεξανδρής (pic)

Τη στήριξή του στο υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου ανακοίνωσε ο τ. αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, ιστορικό στέλεχος της Κεντροαριστεράς και σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου, δικηγόρος Πάνος Αλεξανδρής.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Αλεξανδρής χαρακτηρίζει τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου «μετριοπαθή προσωπικότητα, με εξαιρετική διοικητική επάρκεια, που έχει αποδεδειχθεί μέσα από την προσφορά σε σημαίνουσες διοικητικές θέσεις»

Η ανακοίνωση του Πάνου Αλεξανδρή είναι η ακόλουθη:

«Στις δημοτικές εκλογές που έρχονται το κριτήριο είναι αυτοδιοίκητο. Στον Δήμο Αμαρούσιου χρειάζεται μια προσωπικότητα μετριοπαθής, με εξαιρετική διοικητική επάρκεια που να έχει αποδεδειχθεί μέσα από την προσφορά σε σημαίνουσες διοικητικές θέσεις. Χρειάζεται επίσης ένας άνθρωπος που να μπορεί να ενώσει μέσα από τις αναγκαίες συγκλίσεις ένα πολυκερματισμένο δημοτικό συμβούλιο, όπως αυτό θα προκύψει λόγω του νόμου για την απλή αναλογική όσον αφορά την εκλογή δημοτικών συμβούλων. Χρειάζεται λοιπόν εκείνος που με μετριοπαθείς απόψεις, διοικητική και πολιτική ικανότητα θα ενώσει το Μαρούσι, μια πόλη που υπηρέτησα και έχω πάντα βαθιά μέσα στη καρδιά μου .Σε αυτή λοιπόν τη συγκύρια θεωρώ ότι ο μόνος που μπορεί καλύτερα να ενώσει τις δυνάμεις της πόλης και μπορεί να ηγηθεί μιας προσπάθειας για ένα καλύτερο Μαρούσι είναι ο εκλεκτός φίλος Θεόδωρος Αμπατζόγλου και το επιτελείο του. Πλην της ψήφου μου ως δημότη Αμαρουσίου του ανήκει και η ολόψυχη συμπαράσταση μου τόσο τώρα όσο και μετά τις εκλογές. Το Μαρούσι της καρδιάς μας είναι μια πόλη που αγαπώ και που πάντα αγωνίστηκα για αυτήν είτε ως δικηγόρος από το1991 έως το 2001 είτε ως αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας από το 2006 έως το 2008 και μετά ως ομόφωνα εκλεγμένος Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2008 έως το 2010.Με τις όποιες δυνάμεις μου θα συνεισφέρω ως πολίτης σε αυτή την προσπάθεια».