Πε. Απρ 25th, 2024

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης κερδίζει από τον «πόλεμο» ΠΑΣΟΚ – Κατσιφάρα

Για την ανάγκη να υπάρξει ένα νέο όραμα για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αλλά και τη σημασία του να χτιστεί μεθοδικά το brandname του τόπου μιλάει συνεχώς ο υποψήφιος περιφερειάρχης Nεκτάριος Φαρμάκης.

Την ίδια στιγμή γαλάζια κομματικά στελέχη και απο τους τρεις νομούς της Περιφέρειας (Αχαία , Ηλέια , Αιτωλοακαρανία) υποστηρίζουν πως σε αυτές τις εκλογές θα επικρατήσει το νέο και το άφθαρτο κόντρα στο παλιό και κατεστημένο ΠΑΣΟΚ που εκπροσωπεί ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Α. Κατσιφάρας.

Το δύσκολο πάντως σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση για τον κ. Κατσιφάρα δεν είναι μόνο οτι φαντάζει ως εκπρόσωπος του παλιού ΠΑΣΟΚ αλλά το γεγονός οτι το “Παλιό και Ορθόδοξο” ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια με το μέρος του.

Αντιδρά στην επίσημη στήριξη που εκείνος διαθέτει απο το ΣΥΡΙΖΑ ως γνωστόν και είναι πλέον άπειρα και καθημερινά τα περιστατικά απο στελέχη του ΚΙΝΑΛ που δημόσια και μέσα απο τα social media ξεσπαθώνουν εναντίον του Περιφερειάρχη δηλώνοντας την αποστροφή τους στην υποψηφιότητα του. Με σημερινή του ανάρτηση μάλιστα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ της περιοχής, Νίκος Μοίραλης «ξεσπαθώνει» εναντίον του Περιφερειάρχη θυμίζοντας μια φράση του θείου του “Αν δεν ήταν ο Ανδρέας και το ΠΑΣΟΚ δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας”!

Ο «γαλάζιος» υποψήφιος της ΝΔ Νεκτάριος Φαρμάκης είναι ο μόνος κερδισμένος της κόντρας στελεχών ΚΙΝΑΛ – Κατσιφάρα αφού καταφέρνει να κερδίζει την συμπάθεια της κεντροαριστεράς. Τις επόμενες ημέρες ο κ. Φαρμάκης προς έκπληξη αρκετών αναμένεται να ανακοινώσει ως υποψηφίους στο πλευρό του τρία τουλάχιστον ηχηρά ονόματα απο το χώρο της κεντροαριστεράς σε Αχαία και Ηλεία! Όπως όλα δείχνουν ο γαλάζιος υποψήφιος της Ν.Δ. θα είναι ο μόνος κερδισμένος στον μεγάλο πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ παλιού ΠΑΣΟΚ και Κατσιφάρα!