Αυξάνει τον βηματισμό του εν όψει των δημοτικών εκλογών ο συνδυασμός «Η πόλη της ζωής μας», στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Αναστάσιο Μαυρίδη.
Ο δήμαρχος της πόλης βρίσκεται σε καθημερινή βάση σε επαφές με πολίτες και στελέχη ενώ, προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου με ανθρώπους που καλύπτουν όλα τα φάσματα του κοινωνικού και επαγγελματικού χώρου.
Παράλληλα, στο πλαίσιο των καθηκόντων του προχωρά και σε δράσεις, όπως η ολοκληρωμένη εκστρατεία του Δήμου για την ανακύκλωση και την καθαριότητα.
Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, βρέθηκε μαζί με δημοτικούς συμβούλους και εθελοντές, στις λαϊκές αγορές της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, προκειμένου να μοιράσουν υφασμάτινες τσάντες πολλαπλών χρήσεων και ενημερωτικά φυλλάδια, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης εκστρατείας του Δήμου για την ανακύκλωση και την καθαριότητα.
Η εκστρατεία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2018 με την διαβούλευση για τον Κανονισμό Καθαρότητας στην ιστοσελίδα του Δήμου και έχει κεντρικό σύνθημα: «Όμορφη Πόλη Καθαρά… για σένα!»
Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…
Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…
Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…
Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…
Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…
Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…