Featured

Με «αέρα» νίκης ο Τάσος Μαυρίδης για τον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Αυξάνει τον βηματισμό του εν όψει των δημοτικών εκλογών ο συνδυασμός «Η πόλη της ζωής μας», στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης,  με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Αναστάσιο Μαυρίδη. 

Ο δήμαρχος της πόλης βρίσκεται σε καθημερινή βάση σε επαφές με πολίτες και στελέχη ενώ, προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου με ανθρώπους που καλύπτουν όλα τα φάσματα του κοινωνικού και επαγγελματικού χώρου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των καθηκόντων του προχωρά και σε δράσεις, όπως η ολοκληρωμένη εκστρατεία του Δήμου για την ανακύκλωση και την καθαριότητα.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, βρέθηκε μαζί με δημοτικούς συμβούλους και εθελοντές, στις λαϊκές αγορές της Λυκόβρυσης και της Πεύκης,  προκειμένου να μοιράσουν υφασμάτινες τσάντες πολλαπλών χρήσεων και ενημερωτικά φυλλάδια, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης εκστρατείας του Δήμου για την ανακύκλωση και την καθαριότητα.

Η εκστρατεία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2018 με την διαβούλευση για τον Κανονισμό Καθαρότητας στην ιστοσελίδα του Δήμου και έχει κεντρικό σύνθημα: «Όμορφη Πόλη Καθαρά… για σένα!»

Τελευταία άρθρα

Μεγάλη συμμετοχή στην «Ημέρα Ποδηλάτου» του Πειραιά

Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…

11 ώρες ago

Συμπαραστάτης στο έργο του 4amea η Νίκαια

Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…

11 ώρες ago

Μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Αχαΐας

Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…

13 ώρες ago

Εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο Αιγάλεω

Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…

13 ώρες ago

Βολές Β. Σίμου στο ΥΠΕΝ για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…

14 ώρες ago

Μέτρα για την αντιπυρική περίοδο στο Ίλιον

Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…

14 ώρες ago