Η πιο «ηχηρή» μέχρι στιγμής μεταγραφή του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι η πρώην βουλευτής της ΝΔ Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, με την οποία η «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» συμπηρώνει τις 12 υποψηφιότητες για την ΠΕ Κορινθίας.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου καλωσόρισε την πρώην βουλευτή στον συνδυασμό του, τονίζοντας ότι η πολυετής εμπειρία της στην κεντρική πολιτική σκηνή θα βοηθήσουν τα μέγιστα για την αλλαγή που χρειάζεται τόσο η Κορινθία, όσο και η Πελοπόννησος.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η Αθηνά Κόρκα – Κώνστα ανήκει στην κατηγορία των στελεχών της ΝΔ με τα οποία μίλησε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και πρότεινε την κάθοδό της στην «κούρσα» της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με στόχο την ενίσχυση και στήριξη του Παναγιώτη Νίκα εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Eκτεταμένες εργασίες συντήρησης, επισκευής και εκσυγχρονισμού στις μονάνες αυτές.
Με την υπογραφή της Διακήρυξης, οι τέσσερις νησιωτικές Περιφέρειες δίνουν θεσμική συνέχεια στη συνεργασία τους.
Κατέθεσε πρώτη πρόταση στο Πράσινο Ταμείο για Σχέδιο Αστικής Ανθεκτικότητας.
Το μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα της Νέας Σμύρνης ανακαινίζεται πλήρως μέσω του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης".
Παραχωρούνται στον Δήμο Πύλου - Νέστορος το Παλαιό Νοσοκομείο Πύλου και το ακίνητο στις «Σπηλιές».
Περήφανος μπαμπάς ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος. Ο γιος του Κωνσταντίνος, μετά την…