Η πιο «ηχηρή» μέχρι στιγμής μεταγραφή του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι η πρώην βουλευτής της ΝΔ Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, με την οποία η «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» συμπηρώνει τις 12 υποψηφιότητες για την ΠΕ Κορινθίας.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου καλωσόρισε την πρώην βουλευτή στον συνδυασμό του, τονίζοντας ότι η πολυετής εμπειρία της στην κεντρική πολιτική σκηνή θα βοηθήσουν τα μέγιστα για την αλλαγή που χρειάζεται τόσο η Κορινθία, όσο και η Πελοπόννησος.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η Αθηνά Κόρκα – Κώνστα ανήκει στην κατηγορία των στελεχών της ΝΔ με τα οποία μίλησε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και πρότεινε την κάθοδό της στην «κούρσα» της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με στόχο την ενίσχυση και στήριξη του Παναγιώτη Νίκα εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Προορίζονται για έργα ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού μέσω του Προγράμματος LEADER.
Εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας, Παναγιώτη Μανούρη, ο πλήρως ανακαινισμένος 5ος Βρεφονηπιακός Σταθμός της…
Μια γνώση που μπορεί να σώσει ζωές.
Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης από το Υπουργείο Πολιτισμού.
O Δήμος Ιωαννιτών ανταλλάσει γνώσεις για ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους!
Σύντομα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνιά του.