Η πιο «ηχηρή» μέχρι στιγμής μεταγραφή του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι η πρώην βουλευτής της ΝΔ Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, με την οποία η «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» συμπηρώνει τις 12 υποψηφιότητες για την ΠΕ Κορινθίας.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου καλωσόρισε την πρώην βουλευτή στον συνδυασμό του, τονίζοντας ότι η πολυετής εμπειρία της στην κεντρική πολιτική σκηνή θα βοηθήσουν τα μέγιστα για την αλλαγή που χρειάζεται τόσο η Κορινθία, όσο και η Πελοπόννησος.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η Αθηνά Κόρκα – Κώνστα ανήκει στην κατηγορία των στελεχών της ΝΔ με τα οποία μίλησε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και πρότεινε την κάθοδό της στην «κούρσα» της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με στόχο την ενίσχυση και στήριξη του Παναγιώτη Νίκα εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Απόλυτη συνεργασία με τις αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης στην Υ.ΔΟΜ.
Στο 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας επέστρεψε ο Δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, μετά από πρόσκληση των μαθητών.
Ο Δήμος Σουφλίου επενδύει στην εξωστρέφεια, προωθώντας τη μοναδική του ταυτότητα, την ιστορία του μεταξιού,…
Υπέβαλε πρόταση χρηματοδότησης στο Πράσινο Ταμείο.
Γ. Κουτελάκης: «Οι παιδικές χαρές είναι μόνο η αρχή, καθώς με τον Ν. Χαρδαλιά στην…
Ο Δήμος Κηφισιάς τοποθετήθηκε επίσημα για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να δρούσε…