Πε. Μαρ 28th, 2024

Ιωάννης Παππάς: Χαιρετίζουμε και στηρίζουμε τον Δωδεκανήσιο υποψήφιο ευρωβουλευτή Γιώργο Κρεμλή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Παππάς,  με την οποία χαιρετίζει και εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στην υποψηφιότητα του επίσης Δωδεκανήσιου Γιώργου Κρεμλή για τις επικείμενες ευρωεκλογές:

Η χθεσινή ανακοίνωση 15 υποψηφίων Ευρωβουλευτών από τη Νέα Δημοκρατία με έκανε να νιώσω μεγάλη χαρά μιας και μεταξύ των άλλων υποψηφίων συγκαταλέγεται και ένας Δωδεκανήσιος, ένας συμπατριώτης μας, ο Γιώργος Κρεμλής.

Ο Γιώργος Κρεμλής, είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, με μεγάλη καταξίωση στο χώρο της Νομικής Επιστήμης και αυτό μεταξύ άλλων αποδεικνύεται από το ότι είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου. Σήμερα είναι Διευθυντής επί τιμή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και υπεύθυνος θεμάτων κυκλικής οικονομίας και νησιωτικότητας. Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευτυχή συγκυρία για εμάς τους Δωδεκανήσιους σε αυτές τις κρίσιμες και κομβικές θέσεις να βρίσκεται ένας συμπατριώτης μας.

Γνωρίζω χρόνια τον Γιώργο Κρεμλή, του οποίου η πορεία και η σχέση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει αφετηρία στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Αυτή, ακριβώς η μακρά και απόλυτα επιτυχημένη διαδρομή του στη Ευρώπη, οι αδιαμφισβήτητες γνώσεις και οι ικανότητες του, θεωρώ ότι τον καθιστούν τον πλέον κατάλληλο για να αντιπροσωπεύει επάξια τη χώρα μας αλλά και τα νησιά μας. Είναι εκείνος που μέσω της Ευρωβουλής, έχει τις ικανότητες και τις γνώσεις να προωθήσει αλλά και να προασπίσει τα συμφέροντα της Δωδεκανήσου.

Για όλους αυτούς τους λόγους χαιρετίζω την υποψηφιότητα και τον στηρίζω γιατί θεωρώ ότι είναι ο πλέον κατάλληλος για αυτή τη θέση.

Καλή επιτυχία στον αγώνα σου, φίλε Γιώργο Κρεμλή.