Πα. Απρ 26th, 2024

«Άρωμα» γυανίκας στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού για την περιφέρεια Θεσσαλίας

Με δύο γυναικείες παρουσίες εμπλουτίζει το ψηφοδέλτιό του εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο λόγος για την Δήμητρα Κωστοπούλου από τα Τρίκαλα και την Λία Ρογκανάκη από την Καρδίτσα.

Αρχικά τα «χέρια» με τον περιφερειάρχη έδωσε η Τρικαλινη τοπογράφος  Δήμητρα Κωστοπούλου, η οποία θα κατέλθει ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην ΠΕ Τρικκαίων. Μια ισχυρή υποψηφιότητα για την παράταξη του νυν περιφερειάρχη, με τους έμπειρους της Αυτοδιοίκησης να μιλούν για μια «ηχηρή» μεταγραφή, που προδίδει ιδιαίτερη δυναμική στην παράταξη του Κώστα Αγοραστου.

Για την ΠΕ Καρδίτσας «κλείδωσε» η υποψηφιότητα της ιατρού Λίας Ρογκανάκη στο πλευρό του σημερινού περιφερειάρχη. Όπως μάλιστα δήλωσε η ίδια αναφορικά με την υποψηφιότητά τις στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές: «Αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του περιφερειάρχη και να διεκδικήσω την ψήφο όσων μοιράζονται το ίδιο όραμα με μένα» λέει «προσφορά για ένα νομό που θα τον βλέπουμε να αναπτύσσεται και θα χαίρεσαι να ζεις σε αυτόν! Εγώ έχω το όραμα, εσύ;»

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας επιδιώκει να επιφέρει ανανέωση στο στελεχιακό δυναμικό του συνδυασμού του, συμπεριλαμβάνοντας νέους υποψηφίους με καταξιωμένη πορεία στον επαγγελματικό στίβο, έτσι αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις – έκπληξη από το «σρατόπεδο» Αγοραστού.