Featured

Νεκτάριος Φαρμάκης: Θα κάνουμε τα ταμπελάκια «made in the olympic land» διάσημα σε όλο τον κόσμο

Για τις ευρωπαϊκές προοπτικές της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μιλήσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης από το βήμα του  «OlympiaForum» – 1ο Αναπτυξιακου Συνεδρίου Πελοποννήσου, που διοργάνωσε η εφημερίδα «Πατρίς» και φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ) στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο «εκλεκτός» της ΝΔ για την Δυτική Ελλάδα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο όραμά του για την τουριστική και αγροτική ανάπτυξη του Νομού Ηλείας, υπογραμμίζοντας ότι: « Ονειρεύομαι την Δυτική Ελλάδα ως μία καλοκουρδισμένη μηχανή που θα παράγει, θα πουλάει, θα πλουτίζει. Και αυτός ο πλούτος θα είναι πλούτος της τοπικής κοινωνίας. Θέλω δίπλα στις χρυσές παραλίες της Ηλείας και στις σύγχρονες ξενοδοχειακές και άλλες τουριστικές μονάδες, σύγχρονους και επιχειρηματίες αγρότες που θα παράγουν και θα πουλάνε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Θέλω μονάδες τυποποίησης και προϊόντα με ταμπελάκια που θα γράφουν «made in the olympic land». Δηλαδή, «φτιαγμένα στην ολυμπιακή γη». Και αυτά τα… ταμπελάκια θα τα κάνουμε διάσημα σε όλο τον κόσμο.»

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Νεκτάριος Φαρμάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων Δημήτρη Αβραμόπουλο και την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Corina Creţu, για τις αναπτυξιακές δυνάτοτητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Δείτε την ανάρτηση του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας:

Τελευταία άρθρα

Επίσκεψη του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών στο Δημαρχείο Καβάλας

Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στις περιφερειακές Ενότητες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο…

7 ώρες ago

Εγκαίνια για το Γυμνάσιο-Λύκειο Καλαμπακίου στο Δοξάτο

Παραδίδεται στη νέα γενιά ένα σχολείο σύγχρονο, ασφαλές και αντάξιο των προσδοκιών των παιδιών.

7 ώρες ago

Aποκατάσταση φθορών στο οδικό δίκτυο της Δράμας

Συνεχίζονται στον Δήμο Δράμας οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της οδικής ασφάλειας.…

7 ώρες ago

Νίκος Χαρδαλιάς: Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της Πλατείας Στάμου στη Μαγούλα

Στην τελική ευθεία περνά η ανάπλαση της Πλατείας Στάμου στη Μαγούλα, μετά την υπογραφή της…

8 ώρες ago

Θερμαϊκός: Έξι στρατηγικές διεκδικήσεις του Δημάρχου από τον Πρωθυπουργό

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, κατέθεσε στον Πρωθυπουργό υπόμνημα με τις προτέραιότητές του για την…

8 ώρες ago

Νέα Προποντίδα: Παρεμβάσεις για τη βελτίωση του δημόσιου χώρου

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Νέας Προποντίδας για την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό των κοινόχρηστων…

8 ώρες ago