Τε. Μάι 8th, 2024

Τον Μανόλη Κοκοσάλη στηρίζει το ΚΙΝΑΛ για τον δήμο Αρχανών – Αστερουσίων

Τη στήριξη του εν ενεργεία δημάρχου Αρχανών Αστερουσίων Μανόλη Κοκοσάλη στις επικέιμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αποφάσισε  η ΝΕ Ηρακλείου του ΚΙΝΑΛ, κατόπιν συνεδρίασης των σχετικών οργάνων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κινήματος, ο κ. Κοκοσάλης αποτελεί ισχυρό πολιτικό κεφάλαιο στην ενότητα του χώρου και καλεί την κοινωνία του δήμου να αγκαλιάσει την υποψηφιότητά του, επανεκλέγοντάς τον στο αξίωμα του δημάρχου.

Η ανακοίνωση

Σε συνέχεια της εφαρμογής των διαδικασιών που περιγράφονται στην 7η Εγκύκλιο με θέμα την εξειδίκευση της διαδικασίας για την πολιτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων για Δήμους, ανακοινώνεται η στήριξη της Ν. Ε. του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, αποδεχόμενοι την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Συντονιστικής Γραμματείας της Τ.Ο. του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων :

  • Για το Δήμο Αρχανών- Αστερουσίων στον εν ενεργεία Δήμαρχο Μανόλη ΚΟΚΟΣΑΛΗ

ο οποίος αποτελεί ισχυρό πολιτικό κεφάλαιο στην ενότητα του χώρου με θετική έξωθεν μαρτυρία και δραστηριότητα στο Κίνημα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα ότι η κοινωνία του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων θα αγκαλιάσει την υποψηφιότητα του Μανόλη ΚΟΚΟΣΑΛΗ και θα τον επανεκλέξει στην θέση του Δημάρχου .