Πα. Απρ 26th, 2024

Διεξαγωγή debate προτείνει ο Θεοδόσης Σουσούδης για τον δήμο Άνδρου

Διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων για τον δημαρχιακό θώκο Άνδρου, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, προτείνει ο δήμαρχος Θεοδόσης Σουσούδης.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του δημάρχου Άνδρου:

«Στο πλαίσιο της αμοιβαίας συνεννόησης και του πολιτισμένου διαλόγου, θεωρώ απολύτως αναγκαία την ύπαρξη συναίνεσης στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Δεδομένης της τωρινής θεσμικής μου ιδιότητας, ανέλαβα την πρωτοβουλία και επικοινώνησα με τους λοιπούς συνυποψηφίους μου, προκειμένου να συζητήσουμε σχετικά με τη διεξαγωγή ενός γόνιμου και εποικοδομητικού διαλόγου.

Έπειτα από τη μεταξύ μας ανταλλαγή απόψεων, αποφασίσαμε από κοινού να ορίσουμε ως ημερομηνία διεξαγωγής του παραγωγικού δημόσιου διαλόγου σχετικά με τα προβλήματα που απασχολούν το νησί μας κατά την κρίση έκαστου συνδυασμού, την 22α Απριλίου 2019, Μεγάλη Δευτέρα.

Ο χώρος διεξαγωγής είναι το Δημοτικό Θέατρο Χώρας, ενώ η ώρα, όπως επίσης και οι όροι διεξαγωγής, θα αποφασιστούν και εν συνεχεία θα ανακοινωθούν,  αμέσως μετά τη συνάντηση των επικεφαλής των υποψήφιων συνδυασμών.

Ευχαριστώ τους συνυποψηφίους μου για το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν και ευελπιστώ να συμμετάσχουν όλοι στην ως άνω συνάντηση.

Ο Δήμαρχος Άνδρου

Θεοδόσης Σουσούδης»