Πα. Απρ 19th, 2024

Στην «πρώτη γραμμή» οι ΟΝΝΕδίτες Ιγγλέσης και Τακμάκης για τον δήμο Βόλου

Δύο Βολιώτες ΟΝΝΕΔίτες θα είναι στο πλευρό της υποψήφιας δημάρχου Βόλου, Νάνσυ Καπούλα.

Ο λόγος για τον ελεύθερο επαγγελματία και πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βόλου, Χριστόφορο Ιγγλέση και τον γεωπόνο Θανάση Τακμάκη, οι οποίοι ανακοινώθηκαν μεταξύ άλλων στα πρώτα ονόματα υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Βόλος Έξυπνη Πόλη».

Στόχος της υποψήφιας δημάρχου είναι η ανανέωση και η αλλαγή της νοοτροπίας του δήμου και το αποδεικνύει βγάζοντας μπροστά φρέσκα πρόσωπα με καινοτόμες ιδέες και διάθεση να προσφέρουν για την ανάπτυξη του δήμου Βόλου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Βόλου για τις υποψηφιότητες των Χριστόφορου Ιγγλέση και Θανάση Τακμάκη:

Καθημερινά σε όλες τις άκρες της χώρας γίνονται μία -μια γνωστές οι νέες “γαλάζιες” υποψηφιότητες δίνοντας το πολυαναμενόμενο και επιτακτικής ανάγκης στίγμα ανανέωσης στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ευτυχώς, για το μέλλον της χώρας μας ολοένα και περισσότεροι νέοι λένε όχι στην “αδράνεια” και στην αποστασιοποίηση και αφήνουν πίσω τους την διαβρωμένη από την αναξιοπιστία , το ψέμα , την υποκρισία και την αναξιοκρατία εποχή και αποφασίζουν να ασχοληθούν με την πολιτική από διάφορα μετερίζια είτε βουλευτικά είτε αυτοδιοικητικά.

Είναι νέοι άνθρωποι γεμάτη όρεξη για προσφορά και συμμετοχή που δεν επαιτούν για ευκαιριακές λύσεις, αλλά κάνουν σταθερά βήματα στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο και στην ανοικοδόμηση μιας νέας Ελλάδας σε ισχυρά , δημοκρατικά και “καθαρά” θεμέλια.

Άνθρωποι που ξυπνούν νωρίς , εργάζονται πολύ και είναι έτοιμοι να παλέψουν για το μέλλον αυτού του τόπου.
Μια ζωντανή απόδειξη της πανελλαδικής ανανέωσης στο πολιτικό σκηνικό είναι και δύο υποψηφιότητες για τις οποίες είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς προέρχονται και από την δική μας “οικογένεια” ,την οργάνωση της ΟΝΝΕΔ ΒΟΛΟΥ.
Πριν λίγες ημέρες ο Πρόεδρος μας Ιγγλέσης Χριστόφορος και ο Αντιπρόεδρος μας Τακμάκης Θανάσης “κλείδωσαν” την υποψηφιότητα τους ως Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την υποψήφια για το Δήμο Βόλου, Νάνσυ Καπούλα.
Χριστόφορε και Θανάση καλή επιτυχία!