Σα. Απρ 20th, 2024

Άκαρπες οι προσπάθειες ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ για κοινό ψηφοδέλτιο στον δήμο Τριφυλίας

Χώρις αποτέλεσμα μέχρι στιγμής οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ να συγκροτήσουν μια ενωτική δημοτική παράταξη, εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών στον δήμο Τριφυλίας.

Συγκεκριμένα, τροχοπέδη για την αυτοδιοικητική συνεργασία είναι η δυσκολία εξεύρεσης του προσώπου που θα ηγηθεί του συνδυασμού.

Τα δυο ονόματα που «παίζουν» για επικεφαλής της δημοτικής παράταξης είναι του παιδιάτρου Γιάννη Κωνσταντόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ και του δημοτικού συμβούλου Σωτήρη Μπακούρου από το ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο οι δύο πλευρές στην πρόσφατη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα Φιλιατρά, με θέμα την κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε κοινή υποψηφιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline, αποφασίστηκε να γίνει νέα συνάντηση, αυτή τη φορά μιας τριμελούς επιτροπής, που θα αποτελείται από ένα άτομο που θα έχει το ρόλο συντονιστή κοινής αποδοχής, από ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και ένα του ΚΙΝΑΛ και τους δύο υποψηφίους, σε μια ύστατη προσπάθεια να επιτευχθεί η συνεργασία.