Πε. Απρ 25th, 2024

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου – Συστράτευση με τον Γιάννη Κόκουρα για τον δήμο

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου του Τυρνάβου στο κάλεσμα της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου, για την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του κέντρου «Ανδρομέδα», παρουσία του αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ Χρήστου Σταϊκούρα και πληθώρας «γαλάζιων» στελεχών.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ανδρέας Γιαννόπουλος που κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε εκλογική ετοιμότητα με στόχο τη νίκη σε αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές, με την επικράτηση του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Κόκουρα να βρίσκεται το επίκεντρο.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι τρεις βουλευτές του κόμματος Μ. Χαρακόπουλος, Χρ. Κέλλας και Γ. Κατσιαντώνης, ο πρώην αντιπρόεδρος της βουλής Ν. Κατσαρός, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνος, ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας.

Στην ομιλία του ο  Χρήστος Σταϊκούρας τόνισε το αίτημα για άμεση προσφυγή στις κάλπες αλλά και τις δεσμεύσεις της ΝΔ για μείωση των φορολογικών συντελεστών στις επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες στο 20% και στους αγρότες στο 9%.

Ο κ. Σταϊκούρας υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό οι εθνικές εκλογές για να απαλλαγεί η χώρα από μία κυβέρνηση “κουρελού”, υπογραμμίζοντας ότι ήλθε η ώρα να πάρει τα ηνία της χώρας η ΝΔ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση πρώην προέδρων των ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου και Αμπελώνα.

Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι:

Οικονόμου Αλέξανδρος, Τζουρμακλιώτης Χρήστος, Αλαγιάννης Νίκος, Καλαμπούκας Μενέλαος,Νάκος Γεώργιος, Αδάμου Βασιλική Πόρτης Αλέξανδρος και Σιδηρόπουλος Μιλτιάδης  από τον Αμπελώνα και οι Ράπτης Θεόφιλος, Ψαθάς Δημήτριος του Νικολάου, Ψαθάς Δημήτριος του Ανδρέα, Ζαχαράκουλης Δημήτριος, Λούλες Δημήτριος, Χασιώτης Δημήτριος, Κοντογιάννης Σπύρος και Τουρβάτσιος Ελευθέριος από τον Τύρναβο

.