Σα. Απρ 27th, 2024

Σύσκεψη ΝΟΔΕ Αχαΐας για αυτοδιοικητικές: Ομόφωνη στήριξη σε Παπαδημάτο και Φαρμάκη

Η επίσημη στήριξη της ΝΔ στον ιατρό Νίκο Παπαδημάτο ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας κατά τη διάρκεια  συνεδρίασης της διευρυμένης Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας, παρουσία των βουλευτών, πολιτευτών του Νομού και τοπικών στελεχών του κόμματος.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης δήλωσε: «Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε την στήριξη της στον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Νίκο Παπαδημάτο και όπως είναι φυσικό στο πλευρό του τασσόμαστε όλοι».

Ξεκαθάρισε επίσης ότι η γραμμή της κεντρικής διοίκησης τη ΝΔ για την στήριξη του Νίκου Παπαδημάτου, είναι ξεκάθαρη και πως το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης διαμηνύει ότι δεν θα υπάρξει καμία παρέκκλιση από αυτή την κατεύθυνση.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπαδημάρς ενημέρωσε τα στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας για όλες τις διαδικασίες που προηγήθηκαν μέχρι την συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και την στήριξη που ο τελευταίος καθώς και το σύνολο της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας του έδωσε για τον δήμο Πατρέων.

Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες οι βουλευτές Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσων Φωτήλας καθώς και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος και δεκάδες άλλα στελέχη του κόμματος τα οποία υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα την υποψηφιότητα του Νίκου Παπαδημάτου.

Ο «εκλεκτός» της ΝΔ για την Περιφέρεια, Νεκτάριος Φαρμάκης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις επόμενες κινήσεις του. Τόνισεότι η προετοιμασία του βρίσκεται σε καλό δρόμο και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η συγκρότηση του συνδυασμού.