Πε. Απρ 25th, 2024

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Λευτέρη Κοντουλάκου για τον δήμο Πεντέλης

Στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα του γνωστού κέντρου «Σερίφης», πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας ο συνδυασμός «Μπροστά Μαζί» του Λευτέρη Κοντουλάκου για τον δήμο Πεντέλης.

Την εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Πεντέλης τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, αυτοδιοικητικοί και πλήθος απλών πολιτών.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του ΙΝ Πεντέλης ψάλλοντας προς τιμή του οικοδεσπότη το απολυτίκιο του Αγίου Ελευθερίου.

Ο Λευτέρης Κοντουλάκος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στους 5 βασικούς άξονες που θα διέπουν την δημοτική αρχή κατά την θητεία του και ξεκαθάρισε ότι δεν θα πέσει στην παγίδα του νυν Δημάρχου να αναλωθεί σε μια αντιπαράθεση ύβρεων και λάσπης. «Παρ’ όλο που επανειλημμένως έχω προκληθεί δεν θα υποκύψω στον πειρασμό της αντιπαράθεσης και θα τιμήσω το έργο που έχει επιτελεστεί και με τη δική μου συμμετοχή. Είναι όμως η ώρα να καταλάβει ότι η Πεντέλη θα αλλάξει σελίδα» ανέφερε σχετικά.

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι, θα «μιλήσει το πρόγραμμα μας και η καθαρότητα του λόγου μας» στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση επιχειρώντας να αποτελέσουν οι θέσεις το κριτήριο επιλογής και κρίσης των δημοτών. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλά επώνυμα πολιτικά στελέχη όπως ο πρωην υπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος (φίλος της οικογένειας), η βουλευτής και  δημότης Πεντέλης Άννα Καραμανλή, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Γιώγιακας, πολιτευτές και περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού Γ. Πατούλη καθώς και ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Πεντέλης Φώτης Φωτίου.