Πα. Μαρ 29th, 2024

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Δημήτρης Παπαστεργίου για τον δήμο Τρικκαίων

Τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους ανακοίνωσε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Πρόκειται για τους:

Βερβέρα Ιωάννη, Επιχειρηματία

Γιαννούλη Φεβρωνία (Φρύνη), Σχεδιάστρια Μόδας

Ζιώγα Γεώργιο, Αστυνομικό

Γκαραγκούνη Χρήστο, Βιοτέχνη

Καρατώλο Γεώργιο, Εκπαιδευτικό

Κρανιά Βασίλειο, Γεωπόνο

Κωτούζα – Τσιάρα Μαρία, Νοσηλεύτρια

Μπέη Ζωή (Τζίνα), Διακοσμήτρια

Μπουραζάνα – Μπαγλατσάκου Αναστασία, Αγρότισσα ανθοκομικών προϊόντων

Μυλωνά Χρήστο, Δικηγόρο

Οικονόμου Ιωάννη, Ταχυδρομικό Υπάλληλο

Πιλάτο Παναγιώτη, Ελεύθερο Επαγγελματία

Σακκά Νικόλαο, Χειρουργό-Οφθαλμίατρο

Τρικάλη Χρήστο, Δάσκαλο

Φλόκα Ιωάννη, Αστυνομικό

ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ

Βερβέρας Ιωάννης, Επιχειρηματίας

Γεννήθηκε το 1960 στο Βαλτινό Τρικάλων, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών. Διετέλεσε στο παρελθόν μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της πρώην Κοινότητας Βαλτινού, αλλά και μέλος του τοπικού Εκπολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου.

Γιαννούλη Φεβρωνία (Φρύνη), Σχεδιάστρια Μόδας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι σχεδιάστρια μόδας της σχολής Pan-Sic και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε τοπικό αλλά και πανελλήνιο επίπεδο. Υπήρξε επιμορφώτρια της πρώην ΝΕΛΕ σε προγράμματα της ειδικότητάς της. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος κλαδικών εκθέσεων και παρουσιάσεων μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και σε πολλές επιχειρηματικές αποστολές.

Ζιώγας Γεώργιος, Αστυνομικός

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1983 και αποφοίτησε από το 2o Ενιαίο Λύκειο Τρικάλων. Μετά το πέρας των σπουδών του στη Σχολή Αστυφυλάκων, υπηρέτησε σε μάχιμες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας σε Αθήνα, Κυκλάδες, Θεσσαλονίκη και από το έτος 2014 υπηρετεί στη Ομάδα Ζ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Το 2016 εκλέχτηκε Πρόεδρος του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου Νέων & Γονέων Άγιος Γεώργιος Ριζαριού, με σημαντικότατη δράση και συνεισφορά στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων που δυσχέραιναν την καθημερινότητα στη συνοικία του Ριζαριού.

Γκαραγκούνης Χρήστος, Βιοτέχνης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Τελείωσε το 2ο Λύκειο Αρρένων και ακολούθως έλαβε πτυχίο βοηθού λογιστή. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην οικογενειακή επιχείρηση όπου και ανέλαβε ως ιδιοκτήτης της ομώνυμης βιοτεχνίας κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων. Διετέλεσε μέλος στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Τρικάλων καθώς επίσης Αντ/δρος & Γεν. Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Σωματείου Κατασκευαστών Σιδήρου & Αλουμινίου Ν. Τρικάλων και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας του κλάδου, καθώς επίσης και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων.

Καρατώλος Γεώργιος, Εκπαιδευτικός

Γεννήθηκε μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων και στη συνέχεια ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του ως καθηγητής Μαθηματικών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Πληροφορική και επί χρόνια εργάζεται ως καθηγητής Πληροφορικής σε δημόσια σχολεία του νομού, διδάσκοντας Πληροφορική αλλά και Μαθηματικά. Έχει διατελέσει Υποδιευθυντής στο 4ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» και είναι μέλος του συλλόγου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων.

Κρανιάς Βασίλειος, Γεωπόνος

Γεννήθηκε το 1982 στην Αγία Κυριακή Τρικάλων, όπου και κατοικεί. Είναι πτυχιούχος ΤΕ Γεωπόνος και εργάζεται από το 2006 στον ιδιωτικό τομέα, ενώ συγχρόνως είναι και παραγωγός αγροτικών προιόντων. Είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων (Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ) του τοπικού τμήματος ΛΑΡΙΣΑΣ. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νέων του πρώην καποδιστριακού Δήμου Μεγάλων Καλυβίων.

Κωτούζα – Τσιάρα Μαρία, Νοσηλεύτρια

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πλάτανο Τρικάλων και διαμένει μόνιμα στο Διαλεκτό του πρώην Δήμου Φαλώρειας. Είναι πτυχιούχος νοσηλεύτρια και εργάστηκε επί πολλά έτη στον ιδιωτικό τομέα, ενώ σήμερα εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Έχει εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση καθόσον από το 2014 είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου στο Διαλεκτό εκλεγείσα με το συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

Μπέη Ζωή (Τζίνα), Διακοσμήτρια

Γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Σπούδασε Αρχιτεκτονική Εσωτερικών χώρων, με μεταπτυχιακές σπουδές στη μελέτη ξενοδοχειακών μονάδων. Από το 1999 διατηρεί τεχνικό γραφείο στα Τρίκαλα ασκώντας το επάγγελμα της Μορφολόγου-Διακοσμήτριας και μέχρι σήμερα έχει εκπληρώσει επιτυχώς πληθώρα έργων στην πόλη μας. Είναι εκλεγμένο μέλος το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων από το 2017 και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Τρικάλων στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών.

Μπουραζάνα – Μπαγλατσάκου Αναστασία, Αγρότισσα ανθοκομικών προϊόντων

Γεννήθηκε το έτος 1966 στα Τρίκαλα όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από το 5ο Λύκειο Τρικάλων και ασχολήθηκε με την παραγωγή ανθοκομικών προϊόντων. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 26ου ΔΣ και σήμερα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αμπελακίων Τρικάλων.

Μυλωνάς Χρήστος, Δικηγόρος

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1972. Αποφοίτησε το 2000 από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. και από το έτος 2002 έως σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας Δικηγόρος, εγγεγραμμένος στον Δικηγορικό Σύλλογο του Πρωτοδικείου Τρικάλων. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Οικονόμου Ιωάννης, Ταχυδρομικός Υπάλληλος

Γεννήθηκε το 1969 στο Μόναχο της Δ. Γερμανίας και είναι πτυχιούχος Νοσηλευτικής Σχολής. Σήμερα εργάζεται ως υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. Υπήρξε επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Φαλώρειας και έχει διατελέσει Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φαλώρειας. Εκλεγμένο μέλος επί δυο τριετίες στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών καθώς και στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, στο οποίο διετέλεσε και μέλος του ΔΣ. Εκλεγμένος στο Σωματείο Ταχυδρομικών Θεσσαλίας και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταχυδρομικών Ελλάδος, ενώ από το 2018 είναι Πρόεδρος των Εργαζομένων ΕΛΤΑ Ν. Τρικάλων.

Σακκάς Νικόλαος, Χειρουργός – Οφθαλμίατρος

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα και αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Τρικάλων. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα Οφθαλμολογίας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιώς. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και εκπονεί τη διδακτορική του διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Τρίκαλα ως χειρουργός οφθαλμίατρος από το 1999. Διατέλεσε ιατρός του ΙΚΑ Τρικάλων και ιατρός του ΤΕΒΕ Τρικάλων. Διετέλεσε πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου 2005-2006, αντινομάρχης Υγείας – Πρόνοιας – Παιδείας – Εμπορίου 2009-2010 και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων 2011-2014. Διετέλεσε πρόεδρος των Ιατρών του ΙΚΑ Τρικάλων.

Τρικάλης Χρήστος, Δάσκαλος

Γεννήθηκε στην Αγία Τριάδα Καλαμπάκας το 1964 και κατάγεται από αγροτική οικογένεια. Σήμερα ζει στην συνοικία Λεπτοκαρυά του Δήμου Τρικκαίων. Διδάκτωρ (Dr) του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής», των Πανεπιστημίων Θεσσαλίας και Δημοκρίτειου Θράκης, σήμερα εργάζεται ως δάσκαλος σε δημόσιο σχολείο και είναι Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ριζώματος. Διετέλεσε διαιτητής ποδοσφαίρου στην Α΄ Εθνική Κατηγορία καθώς και μέλος σε αρκετά πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία των Τρικάλων. Είναι Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Διδασκαλικής Ομοασπονδίας Ελλάδος και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Τρικάλων.

Φλόκας Ιωάννης, Αστυνομικός

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1980. Αποφοίτησε από την Σχολή Αστυφυλάκων Καρδίτσας και σήμερα είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα ‘’Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση’’ του ΤΕΙ Λάρισας.. Το 2014 εκλέχτηκε με το συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου ως μέλος τη Δημοτικής Κοινότητας Τρικκαίων. Διετέλεσε αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ και σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών,/Τοπική Διοίκηση Τρικάλων, καθώς και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.