Πε. Μαρ 28th, 2024

Το μήνυμα της Ραλλίας Χρηστίδου για τη συντριβή ΣΥΡΙΖΑ

«Σίγουρα δεν περιμέναμε τα αποτελέσματα των εκλογών. Ξέρω ότι ήταν μια μέρα δύσκολη, μια μέρα που μας έκανε να σκεφτούμε πολλά. Να αναγνωρίσουμε ότι πολιτικοί μας αντίπαλοι είχαν μια σαφή νίκη. Να σκεφτούμε ποιοί συμπολίτες ψήφισαν, ποιοί απείχαν, ποιοί έστειλαν μήνυμα διαμαρτυρίας στις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ ποιοι επιμένουν στην αντισυστημική ψήφο και γιατί, να σκεφτούμε τι έφταιξε και κυρίως τι πρέπει να αλλάξει…Όλες και όλοι νομίζω πως ξέρουμε μέσα μας» αναφέρει η κ. Χρηστίδου με ανάρτησή της στο instagram χωρίς όμως να εξηγήσει στους ακολούθους της τους λόγους της συντριβής.

Ο πόλεμος όμως, συνέχισε, δεν έχει χαθεί. «Κρατήσαμε τις δυνάμεις των 6 εδρών στην ευρωβουλή. Για αυτό φίλες και φίλοι Δεν απογοητευόμαστε. Δεν γονατίζουμε. Μπορούμε να προσπαθήσουμε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα προς όλες τίς κατευθύνσεις.. Και προς εμάς τους ίδιους και προς τους πολιτικούς μας αντιπάλους».

Σημείωσε ακόμη ότι «θέλουμε μια κοινωνία δίκαιη προς όλους. Ότι θέλουμε μια κοινωνία όπου όλες και όλοι υπολογίζονται και ακούγονται. Ότι θέλουμε μια κοινωνία που ο ένας σέβεται τον άλλον. Ότι δεν θέλουμε κανέναν στο περιθώριο. Ότι θέλουμε ισχυρό κοινωνικό κράτος με προτεραιότητα την δημόσια υγεία, την παιδεία, το δικαίωμα στην εργασία. Ότι θέλουμε μια Ελλάδα απαλλαγμένη από μνημόνια και ΔΝΤ, μια Ελλάδα κραταιά και δυνατή, μια Ελλάδα με ίσες ευκαιρίες για όλες και για όλους και όχι μόνο για ορισμένους που είχαν προβάδισμα απ την αρχή του βίου τους».

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Η τραγουδίστρια η οποία ευχαρίστησε όλους όσους της ψήφισαν με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές, δήλωσε αισιόδοξη για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ παρά τη συντριβή στις ευρωεκλογές αλλά και στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες.

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν ενώσουμε δυνάμεις. Τί λέτε? Εγώ πάντως δηλώνω παρούσα».