ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Κανονικά υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Γιώργος Αυτιάς

Στη λίστα του «γαλάζιου» ευρωψηφοδελτίου θα συμπεριληφθεί τελικά ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, που, όπως φαίνεται, έχει αποφασίσει να «διαβεί τον Ρουβίκωνα» και από τη δημοσιογραφία να μετακομίσει στο γήπεδο της πολιτικής.

Η κουβέντα ανάμεσα στον κυρίαρχο της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου και την Πειραιώς έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρά τα όσα γράφτηκαν και ελέχθησαν, να έχει ανάψει το πράσινο φως προς τον Αυτιά.

Η συγκεκριμένη επιλογή είναι περισσότερο από βέβαιο ότι θα ενισχύσει την επιρροή της Ν.Δ. σε κοινά που επί χρόνια εμπιστεύονται τον γνωστό δημοσιογράφο. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Αυτιά θα γίνει μαζί με τα υπόλοιπα ονόματα του ψηφοδελτίου, που δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Πάντως, κατά κοινή παραδοχή και ανεξάρτητα από τα παραπάνω, ο Μητσοτάκης έχει συγκροτήσει ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο, ικανό να συντρίψει τον αλαζόνα ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου.

Τελευταία άρθρα

Taste Lesvos: Νέα γιορτή γαστρονομίας από τον Δήμο Μυτιλήνης

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει στο φεστιβάλ δηλώνοντάς το έως και τις 7 Αυγούστου, στο…

12 λεπτά ago

560.000 ευρώ για νέο γήπεδο 8×8 στο Τυχερό του Δήμου Σουφλίου

Περιοδεία του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στο νομό Έβρου.

24 λεπτά ago

Τήνος: Επαναλειτουργία του ΚΕΠ Πανόρμου με μόνιμο υπάλληλο

Η υπηρεσία τίθεται πλέον ξανά σε καθημερινή βάση στη διάθεση του κοινού, πλήρως στελεχωμένη και…

57 λεπτά ago

Άνω κάτω πάλι η Δημοτική Αρχή στο Ναύπλιο

Παραιτήθηκαν 3 Αντιδήμαρχοι: Παναγιωτακοπούλου, Ξύδη, Φραγκιουδάκης. Στη διαγραφή τους προχωρά ο Δήμαρχος.

1 ώρα ago

Αυτοψία σε έργα στην Ηλεία πραγματοποίησε ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Η επίσκεψη είχε και «στάση» στα Λαστέικα, όπου έχει διαμορφωθεί και αποδοθεί στους πολίτες ένας…

2 ώρες ago

Ο Δήμος Αμοργού εγκαινιάζει τις Μονάδες Αφαλάτωσης Καταπόλων

Ενισχύεται η υδροδότηση της Αμοργού και βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων.

3 ώρες ago