Πε. Μαρ 28th, 2024

Εθνικές εκλογές 2019: Υποψήφιοι «πλακώθηκαν» σε διακαναλική συνέντευξη

Επεισοδιακή ήταν η διακαναλική συνέντευξη του κόμματος «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Στην «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» μετέχουν το Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων), η ΕΝ.Π.ΑΝ (Ένωση Πολιτισμού και Ανάπτυξης) και το Α.Κ.Ε (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας) – Ελληνικό Όραμα.

Η διακαναλική συνέντευξη ξεκίνησε επιθετικά με τον έναν εκπρόσωπο κόμματος από το Ελληνικό Όραμα να ευχαριστεί την ΕΡΤ και το Star και να επιτίθεται στα υπόλοιπα κανάλια. Οι δηλώσεις του εκπροσώπου των Λαϊκών Ενώσεων Υπερκομματικών Ομάδων ενόχλησε τον εκπρόσωπο της Ένωσης Πολιτισμού και Ανάπτυξης, ο οποίοςαποχώρησε. Στη συνέχεια προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον επαναφέρει στην τάξη ένας άλλος εκπρόσωπος κόμματος. Ο ίδιος άρχισε να λογομαχεί με κάποιους από το κοινό και το πάνελ.

Η ακτάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και ακούστηκαν μέχρι και φράσεις όπως: «θα φωνάξουμε τον μπόγια», «είσαι αγράμματος και λες βλακείες», «είσαι για ψυχιατρείο και θέλεις ψυχοφάρμακα», «μοιράζεις αυτόγραφα;», «η μάνα σου σε ξέρει;».

Το πάνελ άρχισε να μικραίνει αφού αποχωρούσαν ένας-ένας οι εκπρόσωποι των κομμάτων.

Δείτε το βίντεο: