*του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Ένα από τα παράδοξα της επόμενης Βουλής θα είναι και η συμμετοχή σε αυτήν πέντε πρώην πρωθυπουργών. Πρόκειται για τον Αλέξη Τσίπρα, τους Παναγιώτη Πικραμμένο, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή από τη ΝΔ και τον Γ.Παπανδρέου από το ΚΙΝΑΛ, αν επιβεβαιωθούν βέβαια οι δημοσκοπήσεις.
Συνεπώς, το βράδυ της 24ης Ιουλίου οι ως άνω θα παραβρεθούν ως βουλευτές στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου για τα 45 χρόνια από την αποκατάσταση του πολιτεύματος ενώ θα «καθίσουν» στη βεράντα ως πρώην πρωθυπουργοί.
Μαζί δε με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων και φυσικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο αριθμός θα ανέβει επικίνδυνα.
Και εκτός των άλλων ούτε το Μέγαρο διαθέτει τόσες φερ φορζέ καρέκλες, ούτε βιοτεχνίες υπάρχουν πλέον για να εκτελέσουν τέτοιες παραγγελίες στο άψε-σβήσε.
Μια ακόμα χρονίζουσα εκκρεμότητα στην Αττική μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης με τις ενέργειες του Περιφερειάρχη…
Μέσω leasing αποκτήθηκαν συνολικά 15 νέα οχήματα και μηχανήματα.
Μαθητές του ΓΕΛ Σουφλίου απέσπασαν το 1ο Βραβείο στον διαγωνισμό «Σχεδιάζω και οραματίζομαι την κινητικότητα…
Π. Κροντηράς: "Ο Δήμος Τήνου συνεχίζει με σχέδιο, συνέπεια και πράξεις να επενδύει στον άνθρωπο…
Σημαντική οικονομική «ανάσα» καθώς επιτρέπει την κάλυψη συγκεκριμένων οικονομικών υποχρεώσεων.
Επέβλεψε εργασίες για την ταχεία σταθεροποίηση των καμένων εδαφών, τη συγκράτηση του εδαφικού και φερτού…