Κατηγορίες: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ – Δεμένα τα πλοία

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς με στάσεις εργασίας και 24ωρες απεργίες, τιμώντας τους αγώνες της εργατικής τάξης και διεκδικώντας ασφαλείς, σύγχρονες και αξιόπιστες συγκοινωνίες.

Λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινούνται από τις 09:00 έως τις 21:00, καθώς έχουν προγραμματιστεί στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ. Οι περιαστικές γραμμές που έχουν παραχωρηθεί σε ιδιώτες θα λειτουργούν κανονικά όλη την ημέρα.

Το μετρό της Αθήνας θα λειτουργήσει επίσης 09:00 με 21:00, καθώς οι εργαζόμενοι του ΣΕΛΜΑ θα συμμετάσχουν με στάσεις εργασίας στις ίδιες ώρες.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, αποτίοντας φόρο τιμής στους ιστορικούς αγώνες των εργαζομένων.

Τέλος, δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία όλων των κατηγοριών, καθώς η ΠΝΟ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία από τις 00:01 έως τις 24:00 της Πέμπτης 1ης Μαΐου.

Τελευταία άρθρα

Ο Δήμος Π. Φαλήρου τίμησε τη μνήμη της Ήβης Αθανασιάδου

Τη μνήμη της Ήβης Αθανασιάδου τίμησε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, με τη δέηση να τελείται…

33 δευτερόλεπτα ago

Στο 1ο Διεθνές Συνέδριο για την Προστασία του Παιδιού και την Πρόληψη της Βίας η Φυλή

Συγκεκριμένες προτάσεις δράσεων και παρεμβάσεων για την καταπολέμηση των κινδύνων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στην…

9 λεπτά ago

Με 34 θέματα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά

Σοβαρά θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης και των υπηρεσιών της δημοτικής Αρχή…

20 λεπτά ago

Ξεκινά η διευθέτηση του Ρέματος Σαπφούς

Ως ιστορική ημέρα για το Μαρούσι χαρακτηρίστηκε από το δήμαρχο της πόλης η υπογραφή της…

32 λεπτά ago

Αυτοψία στα έργα για το νέο κολυμβητήριο των Αμπελοκήπων

Στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, προκειμένου να δεί από κοντά την πρόοδο των εργασιών της κατασκευής του…

20 ώρες ago

PIRAEUS OPEN WATER 1896 – 130 χρόνια μετά, η ιστορία επιστρέφει στο νερό

Την Ολυμπιακή του κληρονομιά και τη διαχρονική σχέση του με τη θάλασσα τιμά ο δήμος…

20 ώρες ago