Επιστροφή στην κανονικότητα για τη Σαντορίνη – «Πλημμύρισαν» τα σοκάκια
Τα πρώτα κρουαζιερόπλοια έχουν ήδη φτάσει και, καθώς πλησιάζει το Πάσχα, εκατοντάδες επισκέπτες απολαμβάνουν τη Σαντορίνη, βιώνοντας αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και φυσικής ομορφιάς.
Τα γραφικά στενά της Σαντορίνης έχουν γεμίσει ξανά με τουρίστες, αποδεικνύοντας ότι το νησί επιστρέφει στους κανονικούς του ρυθμούς μετά την περίοδο της σεισμικής δραστηριότητας. Τα πρώτα κρουαζιερόπλοια έχουν ήδη φτάσει και, καθώς πλησιάζει το Πάσχα, εκατοντάδες επισκέπτες απολαμβάνουν τη Σαντορίνη, βιώνοντας αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και φυσικής ομορφιάς.
Η τουριστική κίνηση είναι αυξημένη στα τοπικά μαγαζιά και στα ξενοδοχεία που βλέπουν και πάλι πληρότητες. Σημειώνεται πως το μήνυμα πως η Σαντορίνη επιστρέφει στην κανονικότητα, παραμένοντας ένας ασφαλής και φιλόξενος προορισμός έτοιμος να υποδεχθεί το κοινό του με υπευθυνότητα και επιλεγμένα μέτρα διαχείρισης προς όφελος των επισκεπτών αλλά και των κατοίκων, έστειλε προ ημερών και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Ανδρέας Φιορεντίνος, μιλώντας σε ξενοδόχους του νησιού.








