Πα. Μαρ 29th, 2024

Με «ανοιχτή» στήριξη Σαμαρά ο Γιώργος Αθανασόπουλος για τον δήμο Μεσσήνης – Πλήθος κόσμου στην πρώτη του εκδήλωση

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις και το όνομα του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας», για τον δήμο Μεσσήνης ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος ξεκίνησε την ομιλία του διαβάζοντας μήνυμα, το οποίο απέστειλε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στο πρόσωπο του Γιώργου Αθανασόπουλου και του ευχήθηκε έναν καλό και νικηφόρο αγώνα.

Στην πρώτη επίσημη εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το «παρών» πολλά στελέχη της ΝΔ, πρώην βουλευτές, πολιτευτές, υποψήφιοι δήμαρχοι, στελέχη της Αυτοδιοίκησης, και δεκάδες απλοί πολίτες, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, έθεσε τους βασικούς τους στόχους για τον δήμο Μεσσήνης, δίνοντας προτεραιότητα στην αποκατάσταση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών, την ενίσχυση των παραγωγικών ομάδων και την τουριστική ανάπτυξη.

Στην επίσημη πρώτη του Γιώργου Αθανασόπουλου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι πρώην βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης, οι πολιτευτές Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς, ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας και υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη, ο πρώην δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, ο δήμαρχος Πύλου Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο γιος του αειμνήστου δημάρχου Μεσσήνης και στέλεχος της ΝΔ Δημήτρης Πτωχός, η πρόεδρος ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νατάσα Κυριακοπούλου, πολλοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι τόσο από την παράταξη του Παναγιώτη Νίκα και του Πέτρου Τατούλη, αλλά και πληθώρα πολιτών του δήμου Μεσσήνης και αντιπρόσωποι των τοπικών φορέων.

Αναφορικά με την συγκρότηση του συνδυασμού του και την ανακοίνωση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων ο κ. Αθανασόπουλος τόνισε: «Αυτή, είναι μια στιγμή αφετηρίας και ευθύνης! Η «Δύναμη Δημιουργίας», με την ενεργή, δυνατή και αποφασιστική σας στήριξη, θα μπορέσει να δημιουργήσει το νέο δήμο Μεσσήνης, της Ασφάλειας και της σιγουριάς.

Συγκροτούμε ένα ευρύ ψηφοδέλτιο με γνώμονα την αξιοκρατία, με υποψηφίους από όλα τα κοινωνικά στρώματα που συνδυάζει την εμπειρία, τη γνώση και τον ενθουσιασμό, για να κάνουμε έναν δυνατό και δημιουργικό δήμο Μεσσήνης. Ο δήμαρχος, είναι ένας από τους πολίτες, όχι πάνω από τους πολίτες. Θα ακούσουμε τους πάντες, πόρτα – πόρτα και το πρόβλημα του κάθε πολίτη, θα γίνει πρόβλημά μας».