Τρ. Απρ 23rd, 2024

Πλήθος κόσμου στην πρώτη εκδήλωση του Κώστα Ασκούνη για τον δήμο Καλλιθέας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρώτη του υποψήφιου δημάρχου Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη.

Ο κ. Ασκούνης ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ» και τις προγραμματικές του θέσεις για τον δήμο Καλλιθέας εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε: «καμία μάχη δεν είναι χαμένη, όταν δίνεται με πίστη στη ζωή και αποφασιστικότητα για την νίκη» και στη συνέχεια  υπογράμμισε για την ανάγκη επαναθεμελίωσης του δικτύου κοινωνικών και προνοιακών δομών του δήμου στέλνοντας το μήνυμα για σεβασμό στην αξιοπρέπεια και στην στήριξη των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «για εμάς ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας».

Αναφερόμενος στην σημερινή δημοτική αρχή επεσήμανε την ανεπάρκειά της απέναντι στα ζητήματα που ταλανίζουν τους δημότες της Καλλιθέας:

«Αυτά τα 5 χρόνια δεν έχει να επιδείξει ένα δικό της έργο, οδηγώντας στην διαρκή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των Καλλιθεατών. Η πόλη δεν έχει άλλες αντοχές. Όχι άλλος χαμένος χρόνος».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας έθεσε τους βασικούς προγραμματικούς άξονες της παράταξής του για την ανάπτυξη της πόλης με την αξιοποίηση της υπεραξίας από την μεγάλη επισκεψιμότητα του ΚΠΙΣΝ, την αναπτυξιακή εξέλιξη από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Λεωφόρου Συγγρού αλλά και την προοπτική από την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου με προφανή στόχο η ωφέλεια των παραπάνω να διαχυθεί προς την  τοπική οικονομία της Καλλιθέας δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας.

Τέλος ο Κώστας Ασκούνης παρουσίασε 10 νέους συνεργάτες του, οι οποίοι δεν έχουν εμπλακεί ποτέ με την πολιτική ζωή πόλης, δίνοντας το πολιτικό του στίγμα για ανανέωση προσώπων και νοοτροπίας.

Δείτε φωτογραφίες: