Κυ. Απρ 14th, 2024

Στην «κούρσα» για τον δήμο Πατρέων μπαίνει και ο Σπύρος Πολίτης

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Πατρέων ανακοίνωσε, μέσω ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Πολίτης την οποία υπογράφει ως υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μήνυμα για το 2019
Λίγες ώρες έχουν περάσει από την ανατολή του 2019 και υποδεχόμενοι το νέο έτος εύχομαι και προσδοκώ σε κάτι καλύτερο για την Πάτρα και τους συμπολίτες μας. Ευελπιστώ ότι αυτή η χρονιά, με τις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας θα είναι χρονιά σημαντικών αποφάσεων και κατάλληλων επιλογών μέσα από ώριμη και σοβαρή σκέψη για το αύριο που πραγματικά θέλουμε.
Ελπίζουμε και σχεδιάζουμε για ένα περιβάλλον που θα βελτιώνει τα επίπεδα της ποιότητας της ζωής μας, για έναν Δήμο που θα μπορεί να διαχειριστεί με σύγχρονη αντίληψη και αμεσότητα τα προβλήματα της καθημερινότητας απαλλαγμένος από τις ασφυκτικές κομματικές επιταγές του χθες και που θα στοχεύει επιτέλους στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν στο μέλλον της Πάτρας, με σοβαρότητα και στρατηγική.
Σε αυτή την στόχευση ο κάθε ένας από εμάς έχει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο. Οφείλουμε λοιπόν να σεβαστούμε και να αξιοποιήσουμε και την παραμικρή θετική δύναμη, δίνοντας πρόκριμα στην συνεργασία και την συνεννόηση σε μια κοινωνία μέσα στην οποία η αξία του πολίτη θα αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία!
Το 2019 εύχομαι να είναι μια χρονιά αλλαγών για τον τόπο μας και για την πόλη μας, να αρχίσουμε να συζητάμε, -ουσιαστικά- μεταξύ μας, να προτείνουμε και να σχεδιάζουμε, να εμπιστευόμαστε τις δυνάμεις μας , να ενδιαφερόμαστε για τον συνάνθρωπό μας με έργα πρωτοβουλίες και πράξεις. Μαζί έχουμε να κάνουμε πολλά και να πετύχουμε ακόμη περισσότερα!!
Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μας υγεία και ευτυχία”.

Σπύρος Π. Πολίτης

Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων