Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σύμφωνα με το οποίο αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Νότια Πελοπόννησος, Αιτωλοακαρνανία, Ήπειρος, Ανατολικό Αιγαίο και Κρήτη, είναι κάποιες από τις περιοχές που επηρεάζονται. Ύφεση των ισχυρών φαινομένων αναμένεται στις ανωτέρω περιοχές το πρωί της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου.
Οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στα νησιά του Ιονίου θα συνεχιστούν μέχρι και τις απογευματινές ώρες.
Από ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεαστούν από το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ κατά τόπους η δυτική και νότια Πελοπόννησος, η Αιτωλοακαρνανία και η Ήπειρος.
Μετά το μεσημέρι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη (κυρίως τη δυτική και νότια), ενώ από το βράδυ θα επηρεαστούν με έντονα φαινόμενα και τα Δωδεκάνησα. Ύφεση των ισχυρών φαινομένων στις ανωτέρω περιοχές αναμένεται το πρωί της Παρασκευής (28-2-2025).
Μπορείτε να έχετε μια γενική εικόνα για την εξέλιξη του καιρού, μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.oldportal.emy.gr), από τη Γενική Πρόγνωση του καιρού μέχρι και για την Τρίτη (04-03-2025).
Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων οι Συμπληρωματικές Συμβάσεις.
Θα δώσει τη δυνατότητα διακοπών σε 300.000 δικαιούχους σε όλη τη χώρα.
Μέσω της αξιοποίησης των πόρων των Ο.Χ.Ε. μπορεί να γίνει περισσότερο εφικτή η αποκέντρωση.
Πρόκειται για δύο καινούργια πετρελαιοκίνητα ημιφορτηγά, διπλοκάμπινα, αγροτικού τύπου, με αυτόνομο πυροσβεστικό σύστημα.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 σχετικά με τα αποθέματα του…
Μετά τους εορτασμούς του Πάσχα, ξεκίνησε από τον Δήμο Τρικκαίων ο καθαρισμός του Ληθαίου και…