Σήμερα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις, προσφέροντας στους καταναλωτές την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις μειωμένες τιμές, οι οποίες θα ισχύσουν για αρκετές εβδομάδες.
Ο εμπορικός κόσμος εκτιμά ότι η εν λόγω περίοδος θα δώσει ώθηση στην κίνηση των καταστημάτων, με τον τζίρο να αναμένεται να ξεπεράσει τα 6 δισ. ευρώ μέσα στο δίμηνο.
Ο εμπορικός κόσμος προσβλέπει σε αυξημένη ζήτηση, καθώς θα γίνουν διαθέσιμες πολλές προσφορές. Η περίοδος των εκπτώσεων θεωρείται κρίσιμη για την τόνωση της αγοράς, καθώς επιτρέπει στους καταναλωτές να αποκτήσουν προϊόντα σε μειωμένες τιμές.
Επιπλέον, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, προσφέροντας περισσότερες ευκαιρίες για αγορές.
Οι καταναλωτές καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την περίοδο των εκπτώσεων.
Έτσι, είναι σημαντικό να:
Ο Δήμος Φαρσάλων πραγματοποιεί αυτές τις μέρες απολυμάνσεις με παρεμβάσεις σε δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους…
Δίπλα στις τοπικές κοινωνίες των Διαποντίων Νήσων και τη νεολαία η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Η χρηματοδότηση προέρχεται από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Θα λειτουργεί καθημερινά έως τις αρχές Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες 19:30 έως 22:30.
Ένας παγκόσμιος πρεσβευτής της ανατολίτικης και μεσογειακής μουσικής
Ιστορικό βήμα για το δικαίωμα των νησιωτών στη θεραπεία στον τόπο τους.