Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στους εμπορικούς δρόμους σε όλη την Αττική, με τους καταναλωτές να αξιοποιούν το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για να κάνουν τα τελευταία τους ψώνια.
Εκμεταλλευόμενοι και την υποχώρηση της κακοκαιρίας, βγήκαν στην αγορά για τις τελευταίες προμήθειες για το γιορτινό τραπέζι και δώρα.
Η Κυριακάτικη βόλτα τους στις περισσότερες των περιπτώσεων συνοδεύεται και από τις εορταστικές εκδηλώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στους δήμους.
Να σημειωθεί ότι σήμερα, τελευταία Κυριακή του έτους, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους, τόσο στα εμπορικά καταστήματα, τα μεγάλα κέντρα και τα σούπερ μάρκετ, που θα λειτουργήσουν κανονικά.
Τα καταστήματα να μένουν ανοιχτά ως τις 6:00 το απόγευμα, ενώ τα σούπερ μάρκετ και τα μεγάλα εμπορικά κέντρα θα λειτουργήσουν μέχρι τις 8 το βράδυ.
Με σαφές θεσμικό και πολιτικό στίγμα αναμένεται να δώσει το «παρών» στη φετινή 90ή Διεθνή…
Έχασε την αδερφή του από ανακοπή, την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα.
Ο Περιφερειάρχης άνοιξε τον φάκελο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή δρομολογούνται στην περιοχή.
Eπένδυση 6 εκατ. ευρώ για έναν σύγχρονο, προσβάσιμο, πράσινο και λειτουργικό δημόσιο χώρο.
Έργα και δράσεις συνολικού ύψους 2,3 δισ. ευρώ.
Ένα ακίνητο της σιδηροδρομικής περιουσίας αποκτά νέα ζωή, συνδέοντας την αξιοποίησή του με τον πολιτισμό…