Περιορισμένης έκτασης και αναμενόμενα ήταν τα προβλήματα που δημιούργησε το κύμα της κακοκαιρίας που χτύπησε την Παρασκευή και το Σάββατο πολλές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.
Ως επι το πλεόστον τα προβλήματα αυτά αφορούν στο κλείσιμο των δρόμων από τη χιονόπτωση που σε κάποιες περιπτώσεις ήταν έντονη, με τα συνεργεία των Περιφερειών και των δήμων να ενεργοποιούνται για τον άμεσο αποχιονισμό τους και τη διαχείριση της κυκλοφορίας.
Επισης, υπήρξε κινητοποίηση για την γρήγορη διάθεση ποσοτήτων αλατιού ακόμη και στις γειτονιές για την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.
Σε κάθε περίπτωση, το πέρασμα της κακοκαιρίας, που κινείται προς τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη δεν προκάλεσε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση των περιοχών που επλήγησαν, ενώ δεν έχουν αναφερθεί ατυχήματα.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, τα φαινόμενα εξασθενούν σταδιακά και αναμένεται ως την Πρωτοχρονιά ο καιρός να είναι αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στις περιφερειακές Ενότητες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο…
Παραδίδεται στη νέα γενιά ένα σχολείο σύγχρονο, ασφαλές και αντάξιο των προσδοκιών των παιδιών.
Συνεχίζονται στον Δήμο Δράμας οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της οδικής ασφάλειας.…
Στην τελική ευθεία περνά η ανάπλαση της Πλατείας Στάμου στη Μαγούλα, μετά την υπογραφή της…
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, κατέθεσε στον Πρωθυπουργό υπόμνημα με τις προτέραιότητές του για την…
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Νέας Προποντίδας για την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό των κοινόχρηστων…