Πε. Απρ 25th, 2024

Θετικός σε υποψηφιότητα με τον Νεκτάριο Φαρμάκη δηλώνει ο Ανδρέας Μαζαράκης

Στη διάθεση του υποψηφίου της ΝΔ για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, θέτει τον εαυτό του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Πελλοπόνησο».

Την συζήτηση μονοπώλησαν οι πολιτικές εξελίξεις στον νομό Αχαΐας εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο κ. Μαζαράκης τόνισε ότι η μάχη της περιφέρειας έχει καθαρά πολιτικό χαρακτήρα. Αντίθετα όπως είπε για τις δημοτικές εκλογές «ο πρόεδρός μας έχει διακηρύξει ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα έχουν οι τοπικές κοινωνίες. Εκτιμώ ότι μπορεί να υπάρξει μίνιμουμ συνεννόηση ανάμεσα σε τοπικά στελέχη και ομάδες πολιτών για προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους δήμους τους».

Ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιος στον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  αποκρίθηκε : «Σας θυμίζω ότι ξεκίνησα την πολιτική μου πορεία, χωρίς να το έχω παίξει ποτέ πολιτικός, από νομαρχιακός σύμβουλος. Στην αρχή ήμουν λίγο επιφυλακτικός με τον νέο υποψήφιο επειδή δεν τον γνώριζα καλά.

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης με έχει εκπλήξει. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να λάβω μέρος σε έναν εκλογικό αγώνα κάτω από το Ν. Φαρμάκη, ο οποίος βλέπω να έχει ιδιαίτερη δυναμική σε αντίθεση με τον κ. Κατσιφάρα που καταρρέει… Πιστεύω ότι θα τραβήξει σαν αλεξικέραυνο όλο το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μένος. Προσπαθεί τώρα να βγάλει από πάνω του τη στήριξε, αλλά πιστεύω ότι είναι αργά»