Πα. Απρ 26th, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο χαλαρός καφές του Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη (pics)

Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αποφασίσει να πραγματοποιεί τέτοιες “αιφνίδιες” επισκέψεις σε γειτονιές της Αττικής, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να έχει ενημερώσει νωρίτερα φορείς της περιοχής.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη, με τον οποίο ήπιαν καφέ σε κατάστημα της πλατείας και η κουβέντα τους επικεντρώθηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr, αρκετά στελέχη της ΝΔ δεν αποκλείεται στον δεύτερο γύρο να στηρίξουν”σιωπηλά” τον νυν δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη – αν και προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ – πράγμα που έγινε και στις προηγούμενες εκλογές. Από τη ΝΔ επίσημα ωστόσο στηρίζεται ο γραμματέας της Νομαρχιακης β1, αναπληρωτης γραμματέας σχέσεων κοινωνίας κόμματος Γιώργος Λαρίσσης.