Πα. Απρ 19th, 2024

Επίσκεψη Μπακογιάννη στην περιοχή του Γκύζη (pics)

Πιστός στις δεσμεύσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, επισκέπτεται πόρτα-πόρτα  όλες τις γειτονιές της πρωτεύουσας αντικρίζοντας τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

Η τελευταία επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων είναι η περιοχή του Γκύζη. Ο Κώστας Μπακογιάννης περπάτησε στους δρόμους της περιοχής και συνομίλησε με τους κατοίκους οι οποίοι εξέφρασαν την εγκατάλειψη που βιώνουν από την δημοτική αρχή αλλά και την επικινδυνότητα που υπάρχει στην περιοχή εξαιτίας της έλλειψης οδικών υποδομών. 

Συγκεκριμένα ο Κώστας Μπακογιάννης, όπως σχολίασε ο ίδιος μετά την επίσκεψή του στο Γκύζη, οι μόνιμοι κάτοικοι ζουν σε μια περιοχή με σπασμένα πεζοδρόμια χωρίς διαβάσεις πεζών με αποτέλεσμα να γίνονται καθημερινά μάρτυρες τροχαίων ατυχημάτων. 

Παράλληλα οι κάτοικοι και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων με τους οποίους συζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισαν ότι στο Γκύζη επικρατούν εικόνες εγκατάλειψης και υποβάθμισης, ενώ οι δημότες δηλώνουν ότι η Αθήνα δεν είναι ενιαία και δεν έχουν όλες οι περιοχές τα ίδια προνόμια, καθώς στη συζήτηση ακούστηκε «Εδώ στολίζουμε μόνοι μας, δεν είμαστε σαν το Σύνταγμα».