Δε. Απρ 15th, 2024

Φυλλορροεί η παράταξη Τατούλη στην Αργολίδα – Ανεξαρτητοποιήθηκε η Ελένη Παναγιωτοπούλου

Την απόφασή της να αναεξαρτητοποιηθεί από τον συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη «Νέα Πελοπόννησος» ανακοίνωσε η περιφερειακή σύμβουλος και π. αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Ελένη Παναγιωτοπούλου.

Η κα Παναγιωτοπούλου στην ανακοίνωσή της ανέφερε πως ο κύριος λόγος αποχώρησής της από την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» είναι ότι κυριαρχείται από μηδενιστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς όλα τα κόμματα, οι οποίοι εκφράζονται κατά κύριο λόγο από τον επικεφαλής της παράταξης, γεγονός που δεν συνάδει με την πολιτική αντίληψη της ίδιας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελένη Παναγιωτοπούλου πρόσφατα είχε δηλώσει την παραίτησή της από την θέση της αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας αμέσως μετά την ανακοίνωση του προέδρου της ΝΔ ότι ο «εκλεκτός» του κόμματος για την περιφέρεια Πελοποννήσου είναι ο Παναγιώτης Νίκας, δηλώνοντας ότι παραμένει πιστή στις αξίες και την ιδεολογική της τοποθέτηση στηρίζοντας την επιλογή της Πειραιώς και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε την ανακοίνωση της Ελένης Παναγιωτοπούλου:

Προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Ο πολιτικός λόγος που εκφέρεται το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος, δια του επικεφαλής του, προσωπικώς με βρίσκει απολύτως αντίθετη .

Κυριαρχείται από μηδενιστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς όλα τα κόμματα, που όμως αποτελούν τον πυλώνα κάθε Δημοκρατίας αλλα και προς όσους τρέφουν πολιτικές φιλοδοξίες, γεγονος που δεν συνάδει με την προσωπική πολιτική μου αντίληψη.

Συνεπώς από σήμερα δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό αυτό στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου».