ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Επιστρατεύει» τον Ευριπίδη Στυλιανίδη η ΝΔ στην Θράκη

Η μάχη του νυν περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστου Μέτιου, για την εξασφάλιση άλλης μίας θητείας έχει φέρει ακόμα πιο κοντά στο σύστημα Μητσοτάκη τον Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Βλέπετε, δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών της ακριτικής περιοχής, στην Πειραιώς επιθυμούν να έχουν τον δικό τους άνθρωπο ως τοποτηρητή, προκειμένου να μην υπάρξουν δυσάρεστες καταστάσεις με φόντο μια μελλοντική «γαλάζια» διακυβέρνηση και ο π. υπουργός της ΝΔ παραμένει το Νο 1 στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θράκη.

Τελευταία άρθρα

Χολαργός: Ενεργειακή αναβάθμιση του 1ου Γυμνασίου

Χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αττική 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

12 ώρες ago

Ξεκίνησε η τουριστική σεζόν για την Κάρπαθο

Πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της πρώτης πτήσης charter της Transavia από την Ολλανδία για τη θερινή…

12 ώρες ago

Ξάνθη: Ενημερωτική εκδήλωση για γονείς ενόψει Πανελληνίων

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 30 Απριλίου, στις 18:00, στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου.

13 ώρες ago

Δελφοί & Λεβερκούζεν υπογράφουν Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης

θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαΐου, στις 19:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στην…

13 ώρες ago

Δωρίδα: Σε τροχιά υλοποίησης ο κόμβος Μαραθιά

Ολοκληρώθηκε η μελέτη για το έργο-ορόσημο οδικής ασφάλειας στη Δωρίδα.

14 ώρες ago

ΥΠΕΣ: 1.2 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση του Open Mall Άρτας

Σε οριστική διευθέτηση οδηγείται η επί χρόνια εκκρεμότητα για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου της Άρτας.

14 ώρες ago