ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ισίδωρος Μάδης, Δήμαρχος Παιανίας: Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μέσω των έργων υποδομών

Την αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου και την εφαρμογή Τοπικών και Ειδικών Σχεδίων  που θα προσελκύσουν νέες επενδύσεις στον Δήμο Παιανίας και κατά συνέπεια θα ενισχυθεί η ανάπτυξη και η ταυτόχρονη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, έθεσε ως προτεραιότητα ο Δήμαρχος Παιανίας μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοδιοίκηση» και την Κέλλη Κοντογεώργη στο κανάλι της Βουλής.

Ο Ισίδωρος Μάδης επανέλαβε πως ψηλά στην ατζέντα του είναι η ολοκλήρωση των έργων ακαθάρτων στις δύο κοινότητες, θέτοντας ως εφικτό στόχο την ολοκλήρωση το 2028. Τόνισε ότι το θέμα των υποδομών είναι το κυρίαρχο της επόμενης περιόδου που θα οδηγήσει σε αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για τους κατοίκους.

Αναφερόμενος στις προκλήσεις για τη δημοτική θητεία 2024-2028, βάρος έριξε στα κενά που υπάρχουν σε προσωπικό σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως από τις 24 θέσεις Πολιτικών Μηχανικών σήμερα καλύπτονται μόλις οι 3, γεγονός που δυσχεραίνει την εξέλιξη των έργων.

Ο Δήμαρχος Παιανίας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον Περιφερειακό αλλά και Εθνικό σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων σημειώνοντας πως δεν έχει καταγραφεί πρόοδος. «Αν δεν ληφθούν μέτρα άμεσα οι δήμοι δεν θα μπορούν το προσεχές διάστημα να λειτουργήσουν» ξεκαθάρισε κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου. Έθεσε ως στόχο την ενεργοποίηση και των έξι ρευμάτων ανακύκλωσης ώστε να μειωθεί η επιβάρυνση των πολιτών μέσω του περιορισμού των ποσοτήτων.

Share

Τελευταία άρθρα

ATTICA ROOTS FESTIVAL: Ο Omar Faruk Tekbilek στο Ζάππειο για μια μοναδική μυσταγωγική συναυλία

Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…

2 ώρες ago

Το πρόβλημα υγείας που δημοσιοποίησε η Δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου

Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…

2 ώρες ago

Στην Καλαμάτα το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…

4 ώρες ago

O Δήμος Αθηναίων στέκεται ενεργά δίπλα στους κατοίκους της Κυψέλης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…

4 ώρες ago

Αναβάθμιση της Καραολή & Δημητρίου από τον Δήμο Πειραιά

Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.

4 ώρες ago

To ιστορικό Ξενία Καλαμπάκας ξαναήρθε στο φως

Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.

4 ώρες ago