Πε. Δεκ 7th, 2023

Στον Βύρωνα ψήφισε ο Νίκος Χαρδαλιάς: «Ψηφίζουμε για την ασφάλεια των κατοίκων μας»

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ψήφισε στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν αρχικά λιτός στις δηλώσεις του, καθώς δεν έκανε κανένα σχόλιο για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, στις οποίες είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής, λέγοντας απλά «καλή επιτυχία σε όλους» μέσα από το εκλογικό τμήμα. Μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά ήταν και η κόρη του. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ψήφισε πρώτα για τις περιφερειακές εκλογές και μετά για τις δημοτικές εκλογές, όπως φάνηκε από τους φακέλους που έριξε στην κάλπη.

«Πάντα όμορφη και ξεχωριστή η μέρα των εκλογών», δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα. «Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο, για τους 66 δήμους της Αττικής, για την καθημερινότητα και την ασφάλειά μας», είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.«Το αποτέλεσμα θα είναι σημαντικό, θα επηρεάσει τη ζωή μας τα επόμενα 5 χρόνια και είναι σημαντικό να έρθουν όλοι στις κάλπες», συμπλήρωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

«Αισιοδοξώ πάρα πολύ για το αποτέλεσμα, σίγουρα όλα θέλουν σκληρή δουλειά, ραντεβού σήμερα στις κάλπες και ραντεβού αύριο εκεί έξω στις γειτονιές για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι πολίτες είναι η δύναμή μας, είναι αυτοί που αποφασίζουν για τα πάντα. Οι πολίτες είναι αυτοί που σου δίνουν την ευθύνη και σε κρίνουν για το αποτέλεσμα», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

«Αισιοδοξώ πάρα πολύ για το αποτέλεσμα. Σίγουρα όλα θέλουν σκληρή δουλειά. Ραντεβού, λοιπόν, σήμερα στις κάλπες και αύριο έξω στις γειτονιές για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα», κατέληξε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Στην ερώτηση γιατί ψήφισε με το διαβατήριό του, ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε αρχικά ότι πήρε «ό,τι βρήκε πρόχειρο» αλλά μετά είπε «θα είμαι ειλικρινής, για γούρι ψηφίζω με το διαβατήριο».