Πε. Μαρ 28th, 2024

Πλήθος κόσμου στην ανακοίνωση υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη (pics)

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα του πολυχώρου της Πειραιώς 117, πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων.

Από νωρίς επικράτησε το αδιαχώρητο στην περιοχή γύρω από τον πολυχώρο που επέλεξε ο κ. Μπακογιάννης για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, εξαιτίας της πρωτοφανούς προσέλευσης κόσμου.

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να παραστεί στην εκδήλωση για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων έκλεισε και τα δύο ρεύματα της Πειραιώς και χρειάστηκε η παρέμβαση της Τροχαίας, αφού ακολούθησε κυκλοφοριακό κομφούζιο σε κεντρικές παρακείμενες οδούς.

 

 

Με κεντρικό σύνθημα «να ορθώσουμε το ανάστημα για να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά», ο Κώστας Μπακογιάννης ανέπτυξε το σχέδιο του για την πόλη, το οποίο επικεντρώνεται στον πολιτισμό της καθημερινότητας. Όπως είπε, ο προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας αφορά την ασφαλεια, την καθαριότητα, το πράσινο και τον φωτισμό. «Κρατάμε τις πολιτικές μας απόψεις αλλά στην Αυτοδιοίκηση πάμε όλοι μαζί» ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας.

 

 

Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου της πρωτεύουσας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς η προσέλευση του κόσμου είναι εντυπωσιακή, ενώ παράλληλα το «παρών» έδωσαν κορυφαία στελέχη της ΝΔ. Αξιοσημείωτη είναι η έντονη παρουσία νεολαίας, οι οποίοι διαδραμάτιζαν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση.

 

Ο Κώστας Μπακογιάννης, μετά την σημερινή ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με κάθε επισημότητα, είναι πιο έτοιμος από ποτέ να δώσει τη «μάχη» για την Αθήνα, ξεκινώντας κιόλας από αύριο με  πολλούς νέους αλλα και εθελοντές κάθε ηλικίας πόρτα – πόρτα, και επισκέψεις στις γειτονιές της πρωτεύουσας.