Τρ. Φεβ 20th, 2024

«Καταδικάζει» το ΚΙΝΑΛ την απόφαση Γιαννακούρα να κατέβει με τον Τατούλη

Αμείλικτη αναμένεται να είναι η στάση της Χαριλάου Τρικούπη, απέναντι στα στελέχη που πάνε κόντρα στην κομματική γραμμή για την περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως ανέφερε πρώτο το kalpi19.gr.

Χαρακτηριστική είναι η σημερινή ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής με την οποία καταδικάζει την απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα να είναι εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Πέτρου Τατούλη, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ δεν εκφράζει τις προσδοκίες του κόσμου της κεντροαριστεράς για αλλαγή σελίδας στην Πελοπόννησο, συνεπώς ξεκαθάρισε ότι όποιο στέλεχος ταχθεί στο «πλευρό» του Πέτρου Τατούλη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θέτει αυτομάτος εαυτόν εκτός κόμματος.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

Η θέση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι σταθερή και ξεκάθαρη. Οι δηλώσεις του κ. Γιαννακούρα, έρχονται σε αντίθεση με τις προσδοκίες του κόσμου της κεντροαριστεράς για αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η στάση του κ. Γιαννακούρα δεν εκφράζει τη βούληση του κινήματός για αυτόνομη πορεία μας, γι’ αυτό και την καταδικάζουμε.Οι διαδικασίες υποστήριξης υποψηφίου περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ θα ολοκληρωθούν την 7-11-2018. Τα μέλη του κινήματος και ίδιαίτερα τα κεντρικά στελέχη οφείλουν να υποστηρίξουν τον υποψήφιο που θα στηρίξει το ΚΙΝΗΜΑ. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αντίπαλο ψηφοδέλτιο και να παραμένουν μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.