Σα. Απρ 20th, 2024

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Διακοπή δρομολογίων στο Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο – Στα αμαξοστάσια λεωφορεία και τρόλεϊ

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ – Όλα όσα δήλωσε ο οργανωτικός γραμματέας του ΟΑΣΑ

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα συνεχίζει να σφυροκοπά την Αττική από νωρίς σήμερα το χάραμα με αποτέλεσμα να υπάρχουν δυσκολίες και στην κίνηση των συρμών του Μετρό.

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το αεροδρόμιο έχουν διακοπεί και οι επιβάτες μετεπιβιβάζονται στον προαστιακό στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Η ΣΤΑ.ΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό στο τμήμα προς και από το Αεροδρόμιο, μετά από σχετική ενημέρωση από τον ΟΣΕ. Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο, μετεπιβιβάζονται στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» στον Προαστιακό σιδηρόδρομο.

Στα αμαξοστάσια τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ

Την ίδια ώρα, λεωφορεία και τρόλεϊπαραμένουν στα αμαξοστάσια. Για την ακρίβεια, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Φώτης Νικολακόπουλος, Οργανωτικός Γραμματέας ΟΑΣΑ, «δεν έχει φύγει κανένα λεωφορείο από τα 6 αμαξοστάσια του ΟΑΣΑ και των τρόλεϊ. Δεν έχει βγει στον δρόμο κανένα όχημα, σύμφωνα με τις εντολές των εποπτών που έχουν εικόνα του οδικού δικτύου».

«Οι εργαζόμενοι είμαστε στα αμαξοστάσια και περιμένουμε εντολές», είπε ο κ. Νικολακόπουλος, λέγοντας πως τις προηγούμενες ώρες ίσως γίνονταν κάποια νυχτερινά δρομολόγια, ωστόσο και αυτά τα οχήματα αποσύρονται στα αμαξοστάσια.
Όπως επεσήμανε, «ανάλογα με την εξέλιξη της κακοκαιρίας και προϊόντος του χρόνου κάποιες περιοχές πχ. στο κέντρο της Αθήνας μπορεί να εξυπηρετηθούν. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις και θα υπάρχει και σχετική ενημέρωση στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ».