Σα. Μάι 11th, 2024

Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Χρήστου Τεντόμα παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη

Με μία μεγάλη συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, σε μια δύσκολη ομολογουμένως περίοδο, ξεκίνησε και επίσημα την πορεία του για την Α’ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας. Ο ίδιος εδώ και καιρό έχοντας πάρει το πράσινο φως και από το Μέγαρο Μαξίμου, έχει ξεκινήσει να «οργώνει» στην κυριολεξία την Αθήνα, μια περιοχή που ο ίδιος γνωρίζει καλά και έχει σταθερά ανθρώπους που τον στηρίζουν και τον εμπιστεύονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί τον μακροβιότερο δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχο που εκλέγεται επί συναπτά έτη, κατέχοντας κομβικές θέσεις ευθύνης με άμεση επιρροή για την επίλυση σοβαρών θεμάτων της περιοχής.

Η παρουσία φίλων και πολιτών της Αθήνας, με μεγάλη μαζικότητα, σε μια εκδήλωση την περασμένη Κυριακή στο Πολεμικό Μουσείο ήρθε να επιβεβαιώσει ότι είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα στελέχωσει το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο, έχοντας ξεκάθαρη προοπτική να διεκδικήσει μια θέση στην επόμενη Βουλή.

Ο Χρήστος Τεντόμας μίλησε για το όραμά του για την Αθήνα. Την Αθήνα της ανάπτυξης, των νέων ευκαιρίων, την εμπέδωση της πράσινης λογικής, την περαιτέρω στήριξη σε κάθε γιετονιά της πόλης και των ανθρώπων της και μια σειρά άλλων σοβαρών θεμάτων, επιδιώκοντας να συνδημιουργήσει ένα πλέγμα προτάσεων και θέσεων μαζί με τους συμπολίτες του, όπως άλλωστε κάνει και όλα αυτά τα χρόνια απ’ όπου κλήθηκε να υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η στηρίξη πολιτικών και αυτοδιοικητικών στο πρόσωπό του έχει την ξεχωριστή της σημασία με την πιο κομβική να ειναι αυτή του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει σταθεί με θετικό τρόπο στο πλευρό του για την υποψηφιότητά του στην Α’ Αθήνας. Διαχρονικά, ο Χρήστος Τεντόμας, αποτελεί ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής ακόμη και σε μη κομματικούς της περιοχής, πράγμα που θα του δώσει το πλεονέκτημα και στην υποψηφιότητά του καθώς θα καταφέρει να συνθέσει απόψεις και ιδεολογίες κάτι που αποτελεί και μια κεντρική «γραμμή» του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.