Πα. Μαρ 29th, 2024

Μήνυμα νίκης και ενότητας από την Κυπαρισσία έστειλε ο Παναγιώτης Νίκας

Την προεκλογική του εκστρατεία ξεκίνησε χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ, Παναγιώτης Νίκας, από την Κυπαρίσσια. 

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτηση του στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης, η επίσκεψη στην Κυπαρισσία ξεκίνησε από μια πρόσκληση για συζήτηση με τοπικούς φορείς για να μετατραπεί στην συνέχεια σε προεκλογική συγκέντρωση, όπου έδωσαν το παρόν τοπικά στελέχη της ΝΔ και αυτοδιοικητικοί.

Ο «εκλεκτός» της ΝΔ για την περιφέρεια Πελοποννήσου στην εισήγηση του αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής αλλά και την ανάγκη να επικρατήσει η ηπιότητα και ο διάλογος, «είναι αναγκαία η πλήρης αναδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα και περισσότερα», ανέφερε στο τέλος.

Ο κ. Νίκας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που του έκανε να ηγηθεί του φιλελεύθερου ψηφοδελτίου στην περιφέρεια Πελοποννήσου, τονίζοντας ότι θα εξαντλήσει ολες του τις δυνάμεις σε έναν αγώνα που θα δοθεί πόρτα – πόρτα, δινοντας το αυτοδιοικητικό του στίγμα.

 

Ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, όπως εχει δηλώσει και στο παρελθόν είναι γνήσια αυτοδιοικητικός και εχει την εμπειρία και την διάθεση να αντιμετωπίσει τις παθογένειες την περιφέρειας.

Όσο για την επιλογή του να ξεκινήσει την εκστρατεία του από την Κυπαρίσσια, αξίζει να θυμηθούμε την πρόσφατη δήλωση του ότι δεν θα χρησιμοποιήσει την θέση του ως δήμαρχος ή μέσα του δήμου Καλαμάτας για τον προεκλογικό του αγώνα.

Επόμενος προορισμός, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, η Σπάρτη.