Τε. Μάι 8th, 2024

«Ηχηρή» παρουσία Τεντόμα στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Η αλήθεια είναι ότι είναι από εκείνους τους αυτοδιοικητικούς που εκτός από την σταθερή του πορεία στα κοινά της Αθήνας, κινείται πάντα στη παραταξιακή «γραμμή» με διαχρονικές φιλίες και σχέσεις στη βάση του κόμματος.

Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο Αθηναίων Χρήστο Τεντόμα που πάντα «προκαλεί» με κάποιο τρόπο τον φωτογραφικό φακό καθώς έχει μία «πληθωρική» παρουσία ειδικά όταν βρίσκεται με τους «γαλάζιους» συναγωνιστές του. Ειδικά τώρα που όπως όλα δείχνουν έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητά του στην Ά Αθηνών και θα αποτελεί μια ισχυρή αυτοδιοικητική υποψηφιότητα, έχει έναν λόγο παραπάνω να βρίσκεται στα κομματικά δρώμενα και να μιλάει για το δικό του όραμα αφού αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα. Πάντα τελικός κριτής ο λαός φυσικά, ωστόσο ο έμπειρος αυτοδιοικητικός έχει δείξει δείγματα γραφής και είναι από τις περιπτώσεις που έχει μετρηθεί στην κάλπη αρκετές φορές.

Εκτός των άλλων, διατηρεί μία διαχρονική σχέση φιλίας και συναδελφικότητας με τον δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά με τον οποίο όποτε βρίσκονται, οι «κακές γλώσσες» λένε ότι πάντα κάτι «μαγειρεύουν» οι δυο τους. Απ’ ότι ξέρουμε πάντως βρίσκονται σταθερά σε κοινή «γραμμή» πλεύσης και εντός της ΚΕΔΕ.