Φαίνεται πως η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, θέλει να επιστρέψει στο προσκήνιο της κεντρικής πολιτικής σκηνής μέσω της εκλογής της στο Κοινοβούλιο στις επερχόμενες εθνικές εκλογές και φαίνεται πως μία από τις εκλογικές περιφέρειες που εξετάζει είναι η Α’ Πειραιά.
Μάλιστα, την σχετική πληροφορία διαβάσαμε για πρώτη φορά, στην στήλη “Πολιτικός Καφές” του Γιάννη Κουρτάκη στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” στις 19 Μαρτίου.
Προς επίρρωση και επιβεβαίωση του σχετικού δημοσιεύματος η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μαζί με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρο, όπως διαβάσαμε στο σχετικό Δελτίο Τύπου της Περιφερειακής Παράταξης “Δύναμη Ζωής” επισκέφθηκαν τον Πόρο και την Τροιζηνία.
Εκλογές εθνικές, δημοτικές και περιφερειακές πλησιάζουν,το 2023 θα είναι έτος εκλογών και αναζητούνται υποψήφιοι αλλά και εκλογικές περιφέρειες.
Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης
Μέγαρα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2026
Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.
Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…
Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.